Bulgaristan Haberleri

bulgaristan haberleri ve güncel bulgaristan gelişmeleri, bulgaristan ile ilgili tüm video, bulgaristan fotoğrafları ve bulgaristan haberleri İşçi Haber sitemizde


Genel

Almanya İçişleri Bakanı Faeser, Bulgaristan-Türkiye sınırını ziyaret etti. Faeser, AB'nin yeni sığınma düzenlemelerinin Bulgaristan sınır kontrolü tarafından nasıl uygulandığını inceledi.

Genel

Edirne'de ticari taksi ve otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı. Polis, kazanın ardından kaçan Bulgaristan plakalı otomobilin sürücüsünü arıyor.

Dünya

Bulgaristan ve Romanya, Avrupa Birliği'nin (AB) vizesiz seyahat bölgesi Şengen'e dahil edildi.

Dünya

Cumhurbaşkanı Rumen Radev katıldığı törende, Bulgaristan'da yeniden erken seçime gidileceğinin kesinleştiğini belirtti. Radev, Konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Dünya

Bulgaristan, 2025'te para biriminde avroya geçmek üzere hazırlık çalışmalarını sürdürüyor.

Ekonomi

Şişecam, Türkiye, İtalya ve Bulgaristan’da 114 milyon dolar yatırım yapacak.

Gündem

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, "İki komşu, dost ve müttefik olarak Türkiye ve Bulgaristan’ın başarıları da sorumlulukları da ortaktır. Ülkelerimizin ve bölgemizin...

Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bulgaristan Hak ve Özgürlükler Hareketi Kurultayı'na video mesaj gönderdi. Erdoğan gönderdiği videoda "Hareket, Türkiye-Bulgaristan işbirliğine katkılar sağlarken, soydaşlarımızın...

Dünya

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Bulgaristan Başbakanı Nikolay Denkov tarafından kabul edildi. Dışişleri Bakanı Fidan, Bulgaristan Ulusal Meclisi'nde görüşmelerde bulundu.

Gündem

Hablemitoğlu suikastı zanlılarından Göktaş hakkındaki iade talepnamesi, Adalet Bakanlığınca Bulgaristan'a iletilmek üzere Dışişleri Bakanlığına gönderildi.

Ankara

Bulgaristan Dışişleri Bakanı Teodora Genchovska'nın istifa ettiği bildirildi.

Gündem

Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitro Kuleba, "Katliam yapan, yıkım getiren, işkence ve tecavüz eden bugünkü Rusya, anlayışı hak etmiyor." dedi.

Reklam Bloğu
//