Camdaki Kız Haberleri

Camdaki Kız haberleri ve güncel Camdaki Kız gelişmeleri, Camdaki Kız ile ilgili tüm video, Camdaki Kız fotoğrafları ve Camdaki Kız haberleri İşçi Haber sitemizde


Magazin

Hayat Şarkısı, Kuzgun, Camdaki Kız dizilerinde oynayan güzel oyuncu Burcu Biricik'in annelik heyecanı yaşadığı ortaya çıktı.

Magazin

Camdaki Kız dizisinde Nalan karakterine hayat veren Burcu Biricik'in yeni gelir kapısı herkesi şaşırttı. İşte detaylar...

Magazin

Sosyal medya hesabından Yeşilçam'dan bir kare yayınlayan Burcu Biricik'e Filiz Akın'dan cevap geldi.

Kültür-sanat

Psikolog yazar Gülseren Budayıcıoğlu, göğsünde hissettiği ağrı sonucu apar topar ameliyata alındı. Hastalığıyla ilgili açıklama yapan Budayıcıoğlu "Kalp krizine dönüşmeden...

Magazin

Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisinde yeni bir gelişme yaşandı.

Magazin

Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisinde şoke eden bir gelişme yaşandı.

Magazin

Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisinde şoke eden bir gelişme yaşandı. Dizinin finaliyle ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı.

Magazin

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, Camdaki Kız dizisi yapımcılarının RTÜK'ün yaptığı tüm uyarıları dikkate almadığını belirtti.

Magazin

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan ve gerçek bir aşk hikayesinin konu edinen ‘Camdaki Kız’ dizisine sürpriz bir isim katıldı.

Magazin

Gülseren Budayıcıoğlu'nun romanından uyarlanan ''Camdaki Kız'' dizisinde Nalan'ın babasına hayat verecek oyuncu kesinleşti.

Magazin

Gülseren Budayıcıoğlu, ''Camdaki Kız dizisi Uzan ailesinin hikâyesini anlatıyor.' iddialarına yanıt verdi.

Magazin

Kanal D’nin OGM Pictures imzalı Camdaki Kız dizisinin başrol oyuncusu 61. bölümde diziye veda edecek.

Reklam Bloğu
//