Cumhurbaşkanı erdoğan Haberleri

cumhurbaşkanı erdoğan haberleri ve güncel cumhurbaşkanı erdoğan gelişmeleri, cumhurbaşkanı erdoğan ile ilgili tüm video, cumhurbaşkanı erdoğan fotoğrafları ve cumhurbaşkanı erdoğan haberleri İşçi Haber sitemizde


İşçi Haberleri

Kamu kurumlarında kadrolu memur olarak görev alan öğretmenler, Cumhurbaşkanı'ndan talep ve beklentilerini sıraladı.

Politika

Yarın, saat 15.00'te kabine toplantısı gerçekleşecek. Kabine toplantısının ana gündem maddesi ise öğretmen ataması olacak.

Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz coğrafyamızda çatışma kan ve gözyaşı görmek istemiyoruz. Aldığımız bu kararla Batının üzerimize nasıl saldıracağını biliyoruz" dedi.

Politika

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Özgür Özel'in görüşmesine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Siyaset

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bugün Ahlatlıbel Tesisleri'nde CHP'nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşecek.

Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Özgür Özel ile görüşmesinin ardından ilk değerlendirmesini yaptı.

Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail ile ticaretin durdurulması hakkında ilk açıklama geldi.

Siyaset

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'in açıklamasına göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in görüşmesi olumlu bir havada geçti.

Gündem

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın merakla beklenen görüşmesinde ilk görüntüler paylaşıldı. Görüntülerde boş koltuk detayı dikkat çekerken,...

Politika

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Uluslararası Demokratlar Birliği Kapasite Geliştirme ve Eğitim Çalıştayı'nda konuşuyor.

Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP lideri Özel, bugün saat 16.00'da bir araya gelecek. Özel'e, emekli büyükelçi Namık Tan eşlik edecek.

Politika

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Danıştay Başkanı Zeki Yiğit'i kabul etti.

Reklam Bloğu
//