Diyarbakır Haberleri

diyarbakır haberleri ve güncel diyarbakır gelişmeleri, diyarbakır ile ilgili tüm video, diyarbakır fotoğrafları ve diyarbakır haberleri İşçi Haber sitemizde


Genel

Diyarbakır'da buldukları cismin patlaması sonucu 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı.

Gündem

Diyarbakır'da yerel seçimlerde CHP'den Sur Belediye Başkan adayı olan Abdülkadir Bedir, evinde başından vurulmuş halde ölü bulundu.

Genel

Bakan Yerlikaya, DEM parti yöneticilerinin Atatürk ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik hakaret içeren sözleriyle ilgili mülkiye müfettişi görevlendirildiğini duyurdu.

Gündem

Mardin ve Diyarbakır belediye meclislerindeki iddialarla ilgili mülkiye müfettişleri görevlendirildi.

Gündem

Turistik Diyarbakır Ekspresi, tarihi Ankara Garı'ndan hareket ederek ilk seferine başladı. Tren, 180 kişi kapasiteli 9 yataklı ve 1 yemekli...

Politika

Diyarbakır'ı kazanan DEM Parti yönetimi, Kürtçe tabela kullanacak esnafa vergi indirimi yapmaya hazırlanıyor.

Spor

Diyarbakır Silvan'da yaşayan Galatasaraylı Mehdi Keskinkılınç'ın sarı-kırmızı renklere boyadığı, Icardi'nin ismini yazdırdığı evin fotoğrafını, milyonlar gördü.

Kültür-sanat

Diyarbakır Rölöve ve Anıtlar Müdürü Cemil Koç, "Yapılan arkeolojik kazılar sonucunda ilk kez Diyarbakır'da lahit bulundu" dedi.

Gündem

Diyarbakır'da belediye başkanlığını kazanan DEM Partili Serra Bucak Küçük’e mazbatasını almak için gittiği YSK’de AK Parti’nin itirazıyla mazbata verilmedi.

Gündem

Türkiye bugün sandık başına gitti. Yaklaşık 61 milyon vatandaşın oy kullandığı seçimde Diyarbakır'dan da ilk sonuçlar geldi.

Gündem

Diyarbakır'ın merkez Sur ilçesinin kırsal Ağaçlıdere Mahallesi'nde iki grup arasında muhtarlık seçimi nedeniyle çıkan kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 11...

Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Diyarbakır mitinginde halka hitap etti. Erdoğan konuşmasında CHP-DEM işbirliğine değinerek "Son 21 yılda attığımız her demokratik...

Reklam Bloğu
//