Erden Timur Haberleri

Erden Timur haberleri ve güncel Erden Timur gelişmeleri, Erden Timur ile ilgili tüm video, Erden Timur fotoğrafları ve Erden Timur haberleri İşçi Haber sitemizde


Spor

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, yeni döneminde listesinde yer almayan Erden Timur hakkında açıklamalarda bulundu.

Spor

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur, yeni dönemde neden olmadığını açıkladı. İşte Timur'un açıklamaları...

Spor

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in yeni yönetiminde yer almayan Erden Timur'un yerine gelecek isim belli oldu.

Spor

Galatasaray'da yeni döneme hazırlık yapan Dursun Özbek, yeni yönetim listesini açıkladı. Listede yer almayan isim ise dikkat çekti.

Spor

Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur, 1905 GSYİAD'ın düzenlediği programda açıklamalar yaptı. İşte Timur'un açıklamaları...

Spor

Galatasaray'da Erden Timur'un yeni yönetimde yer alıp almayacağı merak ediliyor. Sarı-kırmızılı camiada Erden Timur'un kalması isteniyor.

Spor

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, gündeme dair önemli açıklamalarda bulunurken yabancı hakem talebinde bulundu.

Spor

Galatasaraylı Yönetici Erden Timur'dan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a flaş bir gönderme geldi. İşte detaylar...

Spor

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, Galatasaraylı Yönetici Erden Timur hakkında sert açıklamalarda bulundu.

Spor

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç hakkında suç duyurusunda bulunacak.

Spor

Ali Koç’un Erden Timur’u tehdit ettiğini söyleyen Dursun Özbek, “Cumhuriyet savcılarını göreve çağırıyorum. Bu tehdit cezasız kalmamalı” dedi.

Spor

MHK'nın online olarak yaptığı toplantıdan bir kesit görüntünün sızdırılması üzerine Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, açıklama yaptı.

Reklam Bloğu
//