Ermenistan Haberleri

ermenistan haberleri ve güncel ermenistan gelişmeleri, ermenistan ile ilgili tüm video, ermenistan fotoğrafları ve ermenistan haberleri İşçi Haber sitemizde


Gündem

Ermenistan'da, iktidarı zorla ele geçirme teşebbüsü ve Başbakan ile hükümet üyelerine suikast iddiasıyla 8 kişi gözaltına alındı.

Dünya

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Ermenistan Parlamentosu'nun Uluslararası Ceza Mahkemesi’nin (UCM) Roma Statüsü'nü onaylamasına tepki göstererek, kararı "yanlış" olarak nitelendirdi.

Dünya

Azerbaycan İçişleri Bakanlığı, Karabağ'da silahsızlandırılan ve terhis edilen Ermenistan silahlı kuvvetleri personelinin ülkelerine geçişinin sağlanacağını duyurdu.

Dünya

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken’la yaptıkları telefon görüşmesinde hangi durumlarda Ermenistan'a karşı silahlı mücadeleyi bırakacaklarını açıkladı.

Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede Türkiye-Ermenistan ilişkileri ve bölgesel konular ele alındı.

Dünya

Ermenistan birliklerinin, Azerbaycan mevzilerine saldırmasının ardından sınırda çatışmalar artmaya başladı. Sınır karışıyor..

Spor

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri D Grubu'nun 5. haftasında Türkiye sahasında Ermenistan ile 1-1 berabere kaldı.

Spor

EURO 2024 Grup Elemeleri aşamasında millilerimiz Ermenistan'ı konuk edecek. Bu akşam oynanacak olan karşılaşmaya yoğun ilgi gösteriliyor.

Spor

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri'nin 5. haftası, yarın oynanacak maçlarla birlikte başlayacak.

Dünya

Ermenistan'ın Azerbaycan mevzilerine ateş açması sonucu çıkan çatışmada Azerbaycan ordusunun 3 askerinin şehit olduğu öğrenildi. Azerbaycan, Ermenistan'ın çok fazla kayıp...

Gündem

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan'ın sınırdaki provokasyonları sonucu 50 askerin şehit olduğunu duyurdu.

Dünya

Azerbaycan ve Ermenistan olası barış anlaşması görüşmeleri için bir araya gelmeyi kabul etti.

Reklam Bloğu
//