Ertuğrul Doğan Haberleri

Ertuğrul Doğan haberleri ve güncel Ertuğrul Doğan gelişmeleri, Ertuğrul Doğan ile ilgili tüm video, Ertuğrul Doğan fotoğrafları ve Ertuğrul Doğan haberleri İşçi Haber sitemizde


Spor

Türkiye Futbol Federasyonu, 27 Mart tarihli Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu sevklerini açıkladı. Kulüp başkanlarının da listede yer alması dikkat çekti.

Spor

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, hayalininin borçsuz ve kaynaklarıyla sürekli büyüyen, gelişen ve başarıdan başarıya koşan bir Trabzonspor olduğunu bildirdi.

Spor

Doğan, Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylara dair konuştu. Trabzonspor camiasının yaşananları unutmayacağını ve hesabının sorulacağını belirtti.

Spor

Doğan, "Bilinmesini isteriz ki hiç kimse Trabzon şehrini, Trabzonspor'u ve Trabzonspor’un taraftarını dünkü olayların önüne meze etmeye kalkışmasın." dedi.

Spor

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, hem ekonomik hem de sportif anlamda attıkları adımların yakın bir gelecekte meyvelerini vereceğine çok inandığını belirtti.

Spor

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, Trabzonspor'u hak ettiği yere taşımanın peşinde olduklarını ifade etti.

Spor

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, yıllardır uğradıkları haksızlıklar karşısında mücadelelerini verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini bildirdi.

Spor

Trabzonspor Kulübünün olağanüstü genel kurulunda başkanlığa Ertuğrul Doğan seçildi. Doğan ilk açıklamasında hangi ifadeleri kullandı? İşte ayrınıtlar...

Reklam Bloğu
//