Erzurum Haberleri

erzurum haberleri ve güncel erzurum gelişmeleri, erzurum ile ilgili tüm video, erzurum fotoğrafları ve erzurum haberleri İşçi Haber sitemizde


Yaşam

Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı ve Tunceli'de dondurucu soğuk hava etkili oluyor.

Kültür-sanat

Türkiye'nin kültürel varlığını tanıtmak amacıyla Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un eşi Pervin Ersoy tarafından 5 yıl önce hayata...

Ekonomi

Dalmaçyalı İleri Isı Yalıtım Sistemleri'nin, kışın çetin geçtiği Erzurum'da yaptığı yalıtım çalışmalarıyla vatandaşlara yüzde 60 civarında tasarruf imkanı sundu.

Gündem

Artvin-Erzurum ve Artvin-Ardahan kara yolu sağanak sonucu meydana gelen heyelanlar nedeniyle ulaşıma kapandı.

Gündem

Erzurum'un Tekman ilçesinde okuldan dönerken sahipsiz köpeklerin saldırısına uğrayan 8 yaşındaki kız çocuğu yaralandı.

Ekonomi

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Erzurum'daki Palandöken Kayak Merkezi, yılbaşında yurt içi ve yurt dışından gelecek çok sayıda tatilciyi ağırlayacak.

Dünya

Erzurum'da Valilik koordinesinde kurulan "Gazze'ye Yardım Çarşısı"ndan elde edilen 800 bin liralık gelir, Filistin'e bağışlandı.

Gündem

Erzurum'un Horasan ve Karayazı ilçelerinde DEVA Partisi'nden istifa eden 800 kişi, AK Parti'ye katıldı.

Gündem

Erzurum'da Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları için, sosyal medyayı ayağa kaldıran açıklamalarda bulunan Mustafa Atmaca ile ilgili hangi karar...

Gündem

Kars, Ardahan ve Erzurum'da soğuk hava nedeniyle kırağı ve buzlanma oluştu. Hava sıcaklığının gece yarısı sıfırın altına düştüğü görüldü.

Bilim, teknoloji

Erzurum'da Doğu Anadolu Gözlemevi'nde Uzay Havası Gözlem Sistemi kurulacak. Sistem astronomi ve uzay bilimine önemli katkıda bulunacak.

Erzurum

Erzurum'da, yürütülen çalışmalar neticesinde bir PKK'lı terörist ikna yoluyla güvenlik güçlerine teslim oldu.

Reklam Bloğu
//