Fabrika Haberleri

fabrika haberleri ve güncel fabrika gelişmeleri, fabrika ile ilgili tüm video, fabrika fotoğrafları ve fabrika haberleri İşçi Haber sitemizde


Ankara

Ankara’nın Akyurt ilçesinde yer alan bir fabrikanın dış cephesinde yangın meydana geldi.

Genel

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde sunta fabrikasının ham madde silosunda meydana gelen patlamada biri ağır 3 işçi yaralandı.

Gündem

Konya'da bir fabrikaya ait depoda yangın çıktı. Yangın, başka yerlere sıçramadan ekiplerce kontrol altına alındı.

Kocaeli

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde, plastik su tankları üreten fabrikada çıkan yangın bitişiğindeki galvaniz fabrikasının ofis bölümüne sıçradı.

Gündem

Küçükçekmece'de bir halı fabrikasında yangın çıktı. İtfaiye ekipleri çalışmalar sonucu yangını kontrol altına aldı.

İstanbul

Beykoz'da 2 katlı bir fabrikada yangın çıktı. Olay yerine sevk edilen itfaiye ekiplerinin alevlere müdahalesi devam ediyor.

Gündem

Dün yaşanan rehine krizi yürekleri ağza getirdi. Gazze'de yaşanan İsrail zulmü nedeniyle fabrikada işçileri rehin alan kişi etkisiz hale getirildi.

İşçi Haberleri

İstanbul Esenyurt'ta, staj yaptığı fabrikada sac bükme makinesine kafası sıkışan 14 yaşındaki çocuk, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

İşçi Haberleri

Sakarya’nın Ferizli ilçesinde bir fabrikanın havalandırma borusunda patlama meydana geldi. Feci olayda Metin Akdeniz (55) isimli işçi yaşamını yitirdi.

İşçi Haberleri

Türkiye'nin yerli otomobili Togg'un fabrika inşaatında çalışan İnşaat ve Yapı İşçileri Sendikası (İYİ-SEN) üyesi işçiler, iş bırakma eylemine başladı.

İşçi Haberleri

Edirne'de dün fırtına ve sağanak nedeniyle bir fabrika inşaatının çatısından düşerek yaralanan 3 işçiden biri, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Genel
Reklam Bloğu
//