Fındık Haberleri

fındık haberleri ve güncel fındık gelişmeleri, fındık ile ilgili tüm video, fındık fotoğrafları ve fındık haberleri İşçi Haber sitemizde


Ekonomi

TMO Genel Müdürlüğü, stoklarında bulunan kabuklu fındıkların yaklaşık 27 bin tonluk kısmının, yüzde 50 sağlam iç fındık esasına göre KDV...

Bilim, teknoloji

Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) akademisyenleri fındık küspesinde bulunan proteinlerin fonksiyonel özelliklerini artırarak, besin zincirine yeniden kazandıracak bir çalışmaya imza attı.

Ekonomi

Ticaret borsalarında bu yılın ağustos-ekim döneminde 137 bin tonu aşkın fındık işlem görürken yeni yıl öncesi fındık fiyatlarında hareketlilik yaşandı.

Ekonomi

Ticaret borsalarında bu yılın ağustos-ekim döneminde 137 bin tonu aşkın fındık işlem görürken en fazla satış yapılan şehir belli oldu.

Ekonomi

Türkiye'nin 1 milyar 414 bin dolar olarak gerçekleşen 10 aylık fındık ihracatının yüzde 31'i Trabzon'da faaliyet gösteren firmalar tarafından yapıldı.

Ekonomi

DEVA Partisi İstanbul Milletvekili Hasan Karal, fındık üretiminde yaşanan düşüşe ilişkin yazılı soru önergesini Bakanlığa sundu.

Ekonomi

Trabzon'dan 2023-2024 ihraç sezonunun ilk ayında yurt dışına 27 milyon 876 bin dolarlık fındık satıldığı bildirildi.

Ekonomi

Birçok bölgede fındık toplama sezonunun sonuna gelinmişken fiyatlarda da artış yaşandı. Peki 11 Eylül 2023 fındık fiyatları ne kadar?

İşçi Haberleri

Karadeniz Bölgesi'nin en önemli tarım ürünü olan fındıkta maliyetleri düşürmek isteyen üreticiler, mahsulü toplamak için mevsimlik tarım işçisinin yerine kendisi...

İşçi Haberleri

Ordu Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Arslan Soydan, hasadı yaklaşan fındıkla ilgili işçi yevmiyesi ve diğer ücretleri açıkladı.

Ekonomi

TMO’nun,“Fındık satışı gündemimizde yok” açıklamasının ardından serbest piyasada fındık fiyatlarını yükselmeye devam ediyor.

Gündem

Kılıçdaroğlu’dan Erdoğan'ın fındık alım fiyatına tepki geldi. Kılıçdaroğlu, "Bundan artık kimseye bir hayır yok’ dedi.

Reklam Bloğu
//