Fırtına Haberleri

fırtına haberleri ve güncel fırtına gelişmeleri, fırtına ile ilgili tüm video, fırtına fotoğrafları ve fırtına haberleri İşçi Haber sitemizde


Gündem

Meteoroloji 23 şehre sarı kodlu uyarıda bulundu. 23 şehirde fırtına ve sağanak yağış bekleniyor.

Dünya

ABD'nin batısında bulunan Ohio, Kentucky ve Indiana eyaletlerinde etkisini gösteren fırtına sebebiyle onlarca konut zarar görürken iki kişi hayatını kaybetti.

Muğla

Muğla’nın Bodrum ilçesinde etkili olan fırtına ve gök gürültülü sağanak yağış, günlük yaşamı olumsuz etkiledi.

Yaşam

Batı Akdeniz'de rüzgar, bu akşam saatlerinden itibaren doğu ve güneydoğu yönlerinden 6 ila 8 kuvvetinde fırtına şeklinde esecek.

Genel

Ülkemizin kuzey ve doğusunun yer yer çok bulutlu, Doğu taraflarının yağmur ve kar yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu...

Gündem

İstanbul'un bazı ilçelerinde kar yağışı etkisini gösterirken yurdun batı kesimleri ile Doğu Akdeniz'de kuvvetli rüzgar ve fırtına bekleniyor.

Yaşam

İstanbul Valiliğince, yarın öğle saatlerinden itibaren etkili olması beklenen fırtınanın yol açabileceği olumsuzluklara karşı dikkatli olunması istendi.

Yaşam

Meteoroloji uzmanları 18 Ocak perşembe günü için hava tahmin raporunu yayınladı. İstanbul dahil 10 il için fırtına uyarısı yapıldı.

Yaşam

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 16 Ocak 2024 için yurt genelinde hava tahminlerini yayınladı. Hangi iller için yağış ve rüzgar uyarısı var?

Gündem

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan tahmine göre, Akdeniz'in doğusunda görülecek gök gürültülü sağanak, yarın öğle saatlerinden sonra Adana'da ve Mersin'in doğu...

Yaşam

Çanakkale'de etkili olan kuvvetli fırtına nedeniyle Gökçeada ve Bozcaada'ya yapılacak feribot seferleri iptal edildi.

Gündem

Çanakkale'de, fırtına nedeniyle yarın Gökçeada ve Bozcaada'ya yapılması planlanan feribot seferleri iptal edildi.

Reklam Bloğu
//