Gaziantep Haberleri

gaziantep haberleri ve güncel gaziantep gelişmeleri, gaziantep ile ilgili tüm video, gaziantep fotoğrafları ve gaziantep haberleri İşçi Haber sitemizde


Gündem

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi eski Başkanı AK Partili Rıdvan Fadıloğlu, CHP'ye kaybettiği belediyeyi hiçbir borç olmadan devrettiğini açıkladı.

Gündem

Gaziantep’te 14 yaşındaki kız çocuğu, madde bağımlısı babasını uykudayken bıçaklayarak öldürdü.

Gündem

Gaziantep'te elektrik akımına kapılan kişi yaşamını yitirdi.

Gündem

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nda tırın kazaya müdahale eden ekibin aracına çarpması sonucu 3'ü trafik polisi 4 kişi yaralandı.

Gündem

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde otomobil, hafif ticari araç ve kamyonun karıştığı zincirleme trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Siyaset

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstasyon Meydanı'nda düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, Gaziantep'te daha etkin olmayı hak ettiklerini söyledi.

Gündem

Van, Gaziantep ve Kırklareli merkezli 4 ilde eş zamanlı olarak jandarmanın düzenlediği "Mahzen-12" operasyonlarında 3 ayrı organize suç örgütü çökertildi.

Politika

Murat Kurum, "5 yıldır onuru, gururu maalesef kırılan İstanbul'umuzun 571 yıllık onuru için ay yıldızlı bayrağımız için 783 bin kilometrekare...

Spor

Trendyol Süper Lig'de 29. hafta maçında Beşiktaş, Gaziantep FK deplasmanına konuk oldu. Beşiktaş, rakibine 2-0 mağlup olarak üst üste 2....

Gündem

Fransa'nın Ankara Büyükelçisi Isabelle Dumont, Gaziantep'in İslahiye ilçesinde depremzede çocukları ziyaret etti.

Bilim, teknoloji

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türk mühendislerince geliştirilen Türkiye'nin ilk yerli ve milli sivil gözetim radarının saha kabulünün başarıyla...

Gaziantep

Gaziantep'te 526 bin makaron (filtreli sigara kağıdı) ve 9 bin 700 paket kaçak sigara ele geçirildi, 8 şüpheli gözaltına alındı.

Reklam Bloğu
//