GAZZE Haberleri

GAZZE haberleri ve güncel GAZZE gelişmeleri, GAZZE ile ilgili tüm video, GAZZE fotoğrafları ve GAZZE haberleri İşçi Haber sitemizde


Dünya

İsrail savaş uçaklarının Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Cibaliya Mülteci Kampı'nda sivillerin bulunduğu alanı vurduğu, çok sayıda ölü ve yaralı olduğu bildirildi.

Dünya

Beyaz Saray Sözcüsü Jean-Pierre, Gazze'ye ulaştırılan insani yardımların yetersiz olduğunu ancak Gazze açıklarında ABD'nin konumlandırdığı geçici limanın devreye girmesiyle birlikte...

Dünya

Zirveye katılan ülke liderleri, Gazze Şeridi'nde derhal ateşkes sağlanması ve Orta Doğu'da uluslararası bir barış konferansı düzenlenmesi çağrısında bulundu.

Dünya

İsrail Savunma Bakanı, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah kentine daha fazla asker konuşlandırılacağını ve saldırıların derinleştirileceğini bildirdi.

Dünya

Son 7 ayda İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda 15 bin 103 çocuğun yaşamını yitirdiği açıklandı.

Dünya

İsrail basınının iddiasına göre, ABD, Filistin yönetimine ait vergi gelirlerini göndermesi için İsrail'e ağır baskı uyguluyor. İsrail tarafından Filistin yönetimi...

Dünya

Gazze Şeridi'nde 5 İsrail askerinin "dost ateşiyle" öldüğü, 7'sinin de yaralandığı bildirildi.

Dünya

Yaklaşık 100 kişilik yasa dışı Yahudi yerleşimci grup, işgal altındaki Batı Şeria'da gıda yüklü tırı yağmaladı, Filistinli şoförü darbetti.

Dünya

İsrail savaş uçakları Gazze'de sivillerin toplandığı alanı hedef aldı, çok sayıda ölü ve yaralı var.

Dünya

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Refah kentinde şimdiye kadar bölgede insani felaket yaşanmadığını iddia etti.

Gündem

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile bir telefon görüşmesi yaptı.

Dünya

Biden, İsrail'e silah sevkiyatını durdurmuştu. Bugün ise Beyaz Saray, Biden'ın hızlıca İsrail'e silah sevkiyatı tasarısını veto edeceğini açıkladı.

Reklam Bloğu
//