Hasta Haberleri

hasta haberleri ve güncel hasta gelişmeleri, hasta ile ilgili tüm video, hasta fotoğrafları ve hasta haberleri İşçi Haber sitemizde


Gündem

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İstanbul'da kendisine tıbbi destek veren doktora saldıran hastanın tutuklandığını açıkladı.

SAĞLIK

Hastanelerde 'onaylı randevu' dönemi bugün başladı. Hasta, ertesi günkü randevusuna ya saat 20.00'ye kadar onay verecek ya da gelemeyeceğini bildirecek.

Gündem

Merkezi Hekim Randevu Sisteminde (MHRS) "Onaylı Randevu" dönemi 13 Mayıs Pazartesi günü uygulanmaya başlıyor.

Dünya

Air India Express, yaklaşık 300 kabin memurunun son dakika hasta olduğunu bildirip işe gelmemesi üzerine 90 kadar uçuşunu iptal etti.

Sağlık

Kanser, özellikle beslenme konusundaki etkileri nedeniyle hastaların ve ailelerinin daha fazla endişelenmesine sebep olabiliyor.

Dünya

Dallas, Teksas'ta yaşanan olayda anestezi uzmanı olan Dr. Raynaldo Ortiz'in hastalarının serum torbalarına tehlikeli maddeler karıştırdığı iddia edilmişti. O doktor...

Gündem

Engeli veya hastalığı nedeniyle kendi imkanlarıyla sandığa gidemeyen seçmenler, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oy kullanacakları yerlere ulaştırıldı.

SAĞLIK

ABD'nin Boston kentinde doktorlar, ilk defa bir hastaya genetiği değiştirilmiş domuz böbreği nakletti.

Dünya

Gazze'deki Sağlık Bakanlığı, bir süredir İsrail askerlerinin kuşatması altındaki Nasır Hastanesi'nde 118 hastanın hala mahsur olduğunu duyurdu.

İşçi Haberleri

Evde yaşlı ve hastaların ihtiyaçları için yetiştirilen hasta bakımı teknikerleri 3000 atama bekliyor.

Gündem

İspanya Başbakanı Pedro Sanchez tarafından İspanya'ya davet edilen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, soğuk algınlığına yakalandı.

SAĞLIK

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, hastaya şiddet olayının gerçekleştiği İstanbul'daki özel bakımevinin, idari soruşturma tamamlanana kadar kapatılmasına, hizmet alanların güvenli...

Reklam Bloğu
//