Hindistan Haberleri

hindistan haberleri ve güncel hindistan gelişmeleri, hindistan ile ilgili tüm video, hindistan fotoğrafları ve hindistan haberleri İşçi Haber sitemizde


Dünya

Air India Express, yaklaşık 300 kabin memurunun son dakika hasta olduğunu bildirip işe gelmemesi üzerine 90 kadar uçuşunu iptal etti.

Dünya

Biden, Japonya ve Hindistan'ı "yabancı düşmanı" ülkeler olarak tanımladı. Henüz iki hafta önce Japonya Başbakanı Kişida Fumio'yu Beyaz Saray'da ağırlayan...

Ekonomi

Çin merkezli ekonomi platformu Hurun Report'un 'Küresel Zenginler Listesi' verilerine göre İstanbul ilk kez Avrupa'da ilk 5'e girdi.

Gündem

Hindistan'ın Ankara Büyükelçiliğinin ev sahipliğinde, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Dünya

Hindistan'ın 75'inci Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle Ankara'da resepsiyon düzenlendi.

Dünya

Hindistan'ın Sikkim eyaletinde meydana gelen selde ilk belirlemelere göre 23'ü asker 30 kişi kayboldu.

Dünya

Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'de 18'ncisi gerçekleştirilen G20 Zirvesi'nde "Tek Dünya, Tek Aile, Tek Gelecek" temasıyla Liderler Bildirisi yayımlandı.

Dünya

Dünyanın en büyük 20 ekonomisini bir araya getiren G20 Zirvesi için liderler hazırlanıyor.

Politika

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Hindistan ziyareti dolayısıyla Cumhurbaşkanlığına, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz vekalet edecek.

Dünya

Hindistan'daki okulda bir öğretmen, öğrencisi sırf Müslüman olduğu için sınıf arkadaşları tarafınca öğrenciyi tokat yağmuruna tutturdu. Okul ise mühürlendi.

Dünya

Hindistan'da bir maymun, kaçırdığı 4 aylık bir bebeği evin çatısından aşağı attı. Yaklaşık 4,5 metre yükseklikten düşen bebeği ailesi son...

Dünya

Hindistan'ın uzay aracı Chandrayaan-3, Ay'ın az keşfedilen güney kutbu yakınına iniş yaptı.

Reklam Bloğu
//