HULUSİ AKAR Haberleri

HULUSİ AKAR haberleri ve güncel HULUSİ AKAR gelişmeleri, HULUSİ AKAR ile ilgili tüm video, HULUSİ AKAR fotoğrafları ve HULUSİ AKAR haberleri İşçi Haber sitemizde


Siyaset

Zeytinburnu'nda bir kafede gençlerle sohbet eden İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, İstanbul'da dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Genel

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, hudut güvenliğine yönelik eleştirilere sert tepki göstererek, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Politika

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, sosyal medyada yer alan Türkiye sınırında çekildiği iddia edilen yasa dışı geçiş görüntülerinin, Afganistan-İran, Afganistan-Pakistan...

Siyaset

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, AK Parti Kayseri İl Başkanlığında düzenlenen basın toplantısında, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Genel

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Hapishanedeki teröristleri bırakmayı planlıyorlar. Bu bir zihniyet meselesi. Bu millet teröristlerle arasına mesafe koyamayanlarla arasına...

Gündem

Milli Savunma Bakanı Akar, Sudan'daki Türk vatandaşlarının tahliyesine ilişkin açıklamada bulundu.

Genel

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Bu konuda Silahlı Kuvvetlerimiz hazır, gerekli eğitimleri yaptılar" dedi.

Magazin

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın "20 bin Suriyeli ülkesine döndü" açıklamasına sessiz kalmayan Gülben Ergen herkesi şaşırtan o yorumu yaptı!

Genel

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar deprem felaketinin ardından TSK’da görev yapan askerlerle ilgili merak edilen soruların cevabına yönelik açıklamalarda bulundu.

Genel

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "54 yaralımızla birlikte 78 ulaşılamayan silah arkadaşımız ve mesai arkadaşımız var" bilgisini verdi.

Gündem

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, deprem bölgesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Koca, depremde hayatını kaybedenlerin...

Gündem

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ise "Maalesef 3 şehidimiz, yaralılarımız var. Birliklerimizde tekrar yoklamaları alıyoruz" açıklamasını yaptı.

Reklam Bloğu
//