Iftar Haberleri

iftar haberleri ve güncel iftar gelişmeleri, iftar ile ilgili tüm video, iftar fotoğrafları ve iftar haberleri İşçi Haber sitemizde


Dünya

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'te 2 bin 500 kişilik iftar verdi.

Gündem

Yerel seçimlerde sandık görevlileri iftar saatinde de oy sayımına ara vermedi. Sayım yapan görevliler orucunu su içerek görev başında açtı.

Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Seçim sahada kazanılır sandıkta tescil edilir. Sahada yoksanız sandıktan zaten bir şey çıkmaz, sandığı iyi kontrol edemezseniz de...

Gündem

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 31 Mart'taki Mahalli İdareler Genel Seçiminin oy sayım ve döküm işlemlerinde iftar aralığı kararını bildirdi.

Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Devlet Koruması Altındaki Çocuklarla İftar" programında konuştu.

SAĞLIK

Uzman doktor Habibe Ramle Duzcan Yiğit, ramazan ayı için önemli tavsiyelerde bulundu. Yiğit, iftarda su ve çorba tüketiminden sonra 15...

Siyaset

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde şehit aileleri ile iftar programında bir araya geldi.

Yaşam

Çırağan Sarayı resmi sitesinden duyurulan fiyat menüsü açıklaması sosyal medyada gündem oldu.

Genel

Etlik Şehir Hastanesi'nde sağlık çalışanlarıyla iftar yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sağlık çalışanlarına müjdeyi duyurdu.

Yaşam

Medipol Mega Üniversite Hastanesi Gastroenteroloji Bölümünden Prof. Dr. Gülbanu Canbaloğlu, iftar ile ilgili önemli uyarılarda bulundu.

Dünya

Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşayan Müslümanlar, dünyaca ünlü New York Times meydanında iftar sofrası kurdu.

Gündem

Ramazan ayının başlamasına az bi zaman kala ilk orucun ne zaman tutulacağı sosyal medya da gündem oldu.

Reklam Bloğu
//