Insani yardım Haberleri

insani yardım haberleri ve güncel insani yardım gelişmeleri, insani yardım ile ilgili tüm video, insani yardım fotoğrafları ve insani yardım haberleri İşçi Haber sitemizde


Gündem

AHBAP kurucusu ve sanatçı Haluk Levent, BM Sivil Toplum Konferansı'nda İsrail'i kınayarak Gazze'ye insani yardım gönderme çabalarını ve yaşanan engelleri...

Dünya

İsrail ordusu, biri zırhlı diğeri piyade olmak üzere iki tugayını Gazze Şeridi'ne naklettiğini duyurdu.

Dünya

Suriye'de iç savaş ile başlayan krizin ortaya çıkmasının üzerinden 13 yıl geçerken ülkede insani ihtiyaçlar katlanarak arttı.

Dünya

AB Komisyonu Başkanı Leyen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Gazze için günde en az 500 tır yardıma ihtiyacın olduğunu aktardı.

Dünya

Ürdün ordusu, Gazze Şeridi'nin kuzeyine "dost ülkelerle" havadan insani yardım indirdiklerini bildirdi.

Dünya

Belçika, Gazze'ye hava yoluyla yardım yapacağını, malzemeleri taşıyan ilk askeri uçağın 4 Mart'ta yola çıkacağını açıkladı.

Dünya

İsrail ordusunun, Gazze kentinde insani yardım bekleyen Filistinlilere düzenlediği saldırıda ölü sayısı 117'yi aştı, her saat artmaya devam ediyor.

Dünya

Yardım girişinin engellenerek "insani bir felakete" sebep olduğu Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Kemal Advan Hastanesinde 7 çocuğun daha açlıktan öldüğü duyuruldu.

Genel

İsrail ordusunun 4 aydır insani yardımların ulaşmasını engellediği Gazze Şeridi'nin kuzeyinde, insanlar ve hayvanlar açlıkla savaşıyor.

Dünya

7 Ekim'den bu yana ablukayı sıkılaştıran İsrail, içeriye hiçbir yardım maddesinin girmesine izin vermeme kararı aldı.

Genel
Genel

- Romanya'daki Siret Sınır Kapısı'nda bugüne kadar yaklaşık 210 bin insani yardım malzemesi dağıtıldı

Reklam Bloğu
//