Irfan can kahveci Haberleri

irfan can kahveci haberleri ve güncel irfan can kahveci gelişmeleri, irfan can kahveci ile ilgili tüm video, irfan can kahveci fotoğrafları ve irfan can kahveci haberleri İşçi Haber sitemizde


Spor

Fenerbahçe'de bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri çeken İrfan Can Kahveci için iki İspanyol ekibi karşı karşıya geldi.

Spor

Fenerbahçe'de sezonun yıldız isimlerinden İrfan Can Kahveci, sezon sonunda yuvadan uçuyor. İspanyol ekibi haberi duyurdu.

Spor

Konferans Ligi çeyrek final rövanşlarında Fenerbahçeli İrfan Can Kahveci ve Lille'de forma giyen Yusuf Yazıcı'nın attığı goller haftanın en iyisine...

Spor

Fenerbahçe'nin Adana Demirspor'u 4-2 yendiği maçta Dzeko'nun golünde asisti yapan İrfan Can Kahveci, kariyer rekorunu kırdı.

Spor

Fenerbahçe'nin 24 Şubat'ta Kasımpaşa ile oynadığı maçtan önce sakatlanan İrfan Can Kahveci, saha çalışmalarına başladı.

Spor

Fenerbahçe, İrfan Can Kahveci'nin sağ arka alt adalesinde 2. derece yırtık tespit edildiğini açıkladı.

Spor

Osayi ve İrfan, Kasımpaşa karşısında forma giyemeyecek.

Spor

Fenerbahçe'ye büyük beklentilerle transfer edilen İrfan Can, önceki sezonlarında beklenenin çok altında kalmış ve taraftarın büyük tepkisine maruz kalmıştı.

Spor

İrfan Can Kahveci ve Serdar Aziz’in, oyuncu Özgün Bayraktar ile sarı-kırmızı kalpli emoji ile fotoğraf paylaşması, Fenerbahçeli taraftarları sinirlendirdi.

Spor

Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu İrfan Can Kahveci, baba oldu. İrfan Can - Gözde Kahveci çiftinin bir erkek bebeği dünyaya geldi.

Reklam Bloğu
//