İskenderun Haberleri

İskenderun haberleri ve güncel İskenderun gelişmeleri, İskenderun ile ilgili tüm video, İskenderun fotoğrafları ve İskenderun haberleri İşçi Haber sitemizde


Gündem

Hatay'ın Arsuz ve İskenderun ilçelerinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 5 zanlıdan 2'si tutuklandı.

Ekonomi

Kahramanmaraş merkezli depremlerde zarar gören Limak İskenderun Uluslararası Limanı (LimakPort İskenderun), yürütülen çalışmalarla afetin üzerinden geçen 1 yılda büyük ölçüde...

Gündem

Hatay'ın İskenderun ilçesinde, 6 Şubat 2023'teki depremlerde 9 yakınını kaybeden Kadriye Kapanoğlu, hayata tutunmaya çalışıyor.

Genel

Kahramanmaraş depreminin birinci yılı sebebiyle 300 motosikletli Hatay'daki depremzedeleri ziyaret etti.

SAĞLIK

Hatay'da İskenderun Acil Durum Hastanesinde hizmete girdiği 27 Kasım'dan bu yana 2 bin 380 poliklinik hizmetinde bulunuldu.

Gündem

Hatay'ın İskenderun ilçesinde gerçekleştirilen denetimlerde, çalışma izni olmayan yabancı uyruklu 27 kadın yakalandı.

Gündem

Depremlerde ağır hasar alan İskenderun Otogarı kontrollü şekilde yıkıldı.

Genel

Hatay’ın İskenderun ilçesinde deniz seviyesinin yükselmesi sonucu bazı caddeler su altında kaldı.

Gündem

Depremin yıkıma uğrattığı illerden biri olan Hatay'dan gelen görüntüler herkesi şoke etti. Deprem yağmacıları şaşkın depremzedelere aldırmadan yağma yapmaya başladı.

Gündem

Kahramanmaraş merkezli olan ve 10 ili etkileyen 7,7 ile 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından İskenderun'da deniz seviyesinde yükselme meydana geldi.

Gündem

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, depreme ilişkin son bilgileri vererek, "Şu ana kadar 284 kişi hayatını kaybetti, 2 bin 323 yaralı...

Gündem

Hatay'ın İskenderun ilçesinde 21 yaşındaki E.Ö. ve 19 yaşındaki A.Ö. isimli kızlara sözlü tacizde bulunup ardından darp etti.

Reklam Bloğu
//