İsrail ordusu Haberleri

İsrail ordusu haberleri ve güncel İsrail ordusu gelişmeleri, İsrail ordusu ile ilgili tüm video, İsrail ordusu fotoğrafları ve İsrail ordusu haberleri İşçi Haber sitemizde


Dünya

İsrail ordusu, biri zırhlı diğeri piyade olmak üzere iki tugayını Gazze Şeridi'ne naklettiğini duyurdu.

Dünya

İsrail ordusu, şafak vakti işgal altındaki Batı Şeria'nın bazı kent ve beldelerine baskın düzenleyerek çok sayıda Filistinliyi gözaltına aldı.

Gündem

Gazze’deki Nuseyrat kampında yayın hazırlığı yapan TRT Arabi ekibi aracı, İsrail ordusu tarafından hava saldırısına uğradı.

Dünya

İsrail güçleri, Şifa Hastanesi çevresinde bulunan binaları hedef aldı, hastanedeki bazı yaralı ve sağlık çalışanlarını ise alıkoydu.

Dünya

İsrail ordusu, 7 Ekim'den beri düzenlediği saldırılar kapsamında abluka altındaki Gazze Şeridi'nin en büyük hastanelerinden 3'ünü yeniden kuşatma altında aldı.

Dünya

İsrail ordusu, bünyesindeki 30 bin askerin 7 Ekim 2023'ten bu yana psikolojik danışmanlık almak için çağrı merkezleriyle irtibata geçtiğini belirtti.

Dünya

İsrail güçleri işgal altındaki Batı Şeria'nın kuzeyinde yer alan Tulkerim ile kentteki Nur Şems ve Tulkerim mülteci kamplarına yönelik baskınlarını...

Dünya

İsrail ordusunun Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Cibaliya bölgesine düzenlediği saldırılarda en az 100 kişinin öldürüldüğü, 20'den fazla kişinin yaralandığı bildirildi.

Dünya

İsrail ordusundan yapılan açıklamaya göre Lübnan sınırı yakınlarında patlayıcının infilak etmesi sonucu bir asker öldü.

Dünya

İsrail ordusunun, Gazze Şeridi'nin güneyinde yerinden edilen Filistinlilerin sığındığı bir okula düzenlediği saldırıda en az 5 kişi öldürüldü.

Dünya

İsrail ordusunun abluka altındaki Gazze Şeridi'nin çeşitli bölgelerine gece boyunca düzenlediği saldırılarda çok sayıda kişi öldü ve yaralandı.

Dünya

İsrail ordusu, abluka altındaki Gazze Şeridi'nde gece boyunca yaklaşık 200 yeri vurduğunu bildirdi.

Reklam Bloğu
//