Josef de Souza Haberleri

Josef de Souza haberleri ve güncel Josef de Souza gelişmeleri, Josef de Souza ile ilgili tüm video, Josef de Souza fotoğrafları ve Josef de Souza haberleri İşçi Haber sitemizde


Spor

Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ardından çıkan olaylarla ilgili eski Fenerbahçeli ve Beşiktaşlı futbolcu Josef de Souza'dan da tepki geldi.

Spor

34 yaşındaki Josef de Souza'nın siyah-beyazlı kulüpten sözleşmesinin feshedilmesini talebi Şenol Güneş tarafından onaylandı.

Spor

Dizindeki kemik ödemi nedeniyle Ankaragücü (kupa) ve Kayserispor maçlarını kaçıran Josef de Souza'dan bir süre daha sahalardan uzak kalacak.

Spor

Beşiktaş'ın tecrübeli orta sahası oyuncusu Josef de Souza, MKE Ankaragücü karşılaşmasının ardından çıkan olaylardan sonra kırmızı kart iptal edilmedi.

Spor

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Ankaragücü maçındaki hareketi nedeniyle Josef De Souza için bir ceza tayinine yer olmadığına karar verdi

Spor

Beşiktaş'ın orta sahası Josef de Souza'nın sakatlanmasının ardından siyah beyazlı kulüpten genç futbolcunun durumu hakkında açıklama geldi.

Gündem

Yerel yetkililer Perşembe günü yaptığı açıklamada, İspanya'nın güneyindeki Estepona tatil beldesinden çıkan bir orman yangını nedeniyle yaklaşık 500 kişinin tahliyesine...

Reklam Bloğu
//