Kanser Haberleri

Kanser haberleri ve güncel Kanser gelişmeleri, Kanser ile ilgili tüm video, Kanser fotoğrafları ve Kanser haberleri İşçi Haber sitemizde


SAĞLIK

Hastanelerde 'onaylı randevu' dönemi bugün başladı. Hasta, ertesi günkü randevusuna ya saat 20.00'ye kadar onay verecek ya da gelemeyeceğini bildirecek.

Gündem

Merkezi Hekim Randevu Sisteminde (MHRS) "Onaylı Randevu" dönemi 13 Mayıs Pazartesi günü uygulanmaya başlıyor.

Sağlık

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), 8’i yenilikçi kanser ilacı olmak üzere 10'u yerli toplamda 47 ilacı geri ödeme listesine aldı.

Sağlık

Dünya ölçeğinde yapılan bir çalışma; yumurtalık kanseri tanısı alan kadınların üçte ikisinin bu kanser hakkında hiçbir bilgisinin olmadığını gösteriyor.

Sağlık

Kanser, özellikle beslenme konusundaki etkileri nedeniyle hastaların ve ailelerinin daha fazla endişelenmesine sebep olabiliyor.

SAĞLIK

Endokrin bozucular, insan sağlığını tehdit etmeye devam ediyor. Neredeyse her alanda karşımıza çıkan bu tür maddelerin, kanser gibi birçok hastalığa...

Sağlık

Erken tanı için ebeveynlerin bazı belirtilerde zaman kaybetmeden hekime başvurmaları oldukça önemli.

Dünya

DSÖ Sözcüsü Margaret Harris, sağlık sisteminin güçlükle hizmet verdiği Gazze'de görülen salgın hastalıklarda artış yaşanmaya devam ettiğini bildirdi.

SAĞLIK

Dünya genelinde ikinci en yüksek ölüm nedeni kanser hastalığında erkeklerde "akciğer", kadınlarda da "meme kanseri" vakaları başı çekiyor.

SAĞLIK

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) verileri incelendiğinde, dünya genelinde 2'nci en sık ölüm nedeni olarak "habis tümör" veya "ur" olarak da...

Gündem

İngiltere tahtının varisi Galler Prensi William'ın eşi Prenses Kate Middleton, kendisine kanser teşhisi konulduğunu ve önleyici kemoterapi gördüğünü açıkladı.

Magazin

"Yeşilçam'ın gamzeli güzeli" olarak tanınan ve bir süredir kanser tedavisi gören oyuncu Bahar Öztan, 61 yaşında vefat etti.

Reklam Bloğu
//