Karagümrük Haberleri

karagümrük haberleri ve güncel karagümrük gelişmeleri, karagümrük ile ilgili tüm video, karagümrük fotoğrafları ve karagümrük haberleri İşçi Haber sitemizde


Spor

Uzun süredir Fenerbahçe'nin transfer gündeminde olan Karagümrük'ün sol beki Levent Mercan gerçeğini Tolunay Kafkas açıkladı.

Spor

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Trabzonspor, sahasında Karagümrük'ü 3-2 mağlup ederek final kapısını araladı.

Spor

Süper Lig'in 33. haftasında Fatih Karagümrük, İstanbulspor'u deplasmanda 2-1 mağlup etti. Bu sonuçla İstanbulspor ligden düşen ilk takım oldu.

Spor

Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, Fenerbahçe'ye 2-1 kaybettikleri maçın ardından konuştu. İşte açıklamaları...

Spor

Sahasında Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup olan VavaCars Fatih Karagümrük'ün teknik direktörü Tolunay Kafkas, hakem kararlarına tepki gösterdi.

Spor

Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında sakatlarla dolu Fenerbahçe, F. Karagümrük deplasmanına konuk oluyor.

Spor

Bu akşam Fenerbahçe ile karşılaşacak Fatih Karagümrük'te maç öncesi Emre Mor hakkında bir gelişme yaşandı.

Spor

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'e verilen milli arada özel maçta karşılaştığı VavaCars Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı.

Spor

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasındaki VavaCars Fatih Karagümrük-TÜMOSAN Konyaspor maçı 1-1 sona erdi.

Spor

Teknik direktör Şota Arveladze ile yollarını ayıran VavaCars Fatih Karagümrük, Tolunay Kafkas'la anlaşıldığını duyurdu.

Spor

Trendyol Süper Lig'de Trabzonspor, sahasında ağırladığı Karagümrük'ü 5 golle geçerek Fenerbahçe maçı öncesi gövde gösterisi yaptı.

Spor

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final turunda konuk ettiği Karagümrük'e 2-0 mağlup olarak kupaya veda etti. Karagümrük, Trabzonspor'un rakibi oldu.

Reklam Bloğu
//