Kayserispor Haberleri

kayserispor haberleri ve güncel kayserispor gelişmeleri, kayserispor ile ilgili tüm video, kayserispor fotoğrafları ve kayserispor haberleri İşçi Haber sitemizde


Spor

Trendyol Süper Lig'de kümede kalma mücadelesi veren Pendikspor, sahasında Kayserispor'a 2-1 mağlup oldu.

Spor

Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Kayserispor'a konuk olan Trabzonspor, rakibini 2-1 mağlup etti ve 3 puanı hanesine ekledi.

Spor

Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, Kayserispor'u çalıştırdığı dönemde sözleşmesini uygunsuz feshettiği gerekçesiyle mahkemeye verilmişti.

Spor

Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz, Trabzonspor'u konuk edecekleri maç öncesi açıklamalar yaptı.

Spor

Sezona Recep Uçar ile başlayıp Burak Yılmaz ile devam eden Kayserispor'da kötü gidişat sürüyor. Sarı-kırmızılı ekip, 5 maçtır kazanamıyor.

Spor

Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Kasımpaşa, deplasmanda Mondihome Kayserispor'u 2-0 yendi. İşte detaylar...

Spor

Burak Yılmaz ile 8 maçta 10 puan alan Kayserispor, düşme ateşini hissetmeye başlarken milli ara dönüşü Kasımpaşa maçı Burak Yılmaz...

Spor

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Alanyaspor, sahasında Kayserispor'u konuk etti. Tek gol 90+13'te geldi.

Spor

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasındaki Mondihome Kayserispor-Atakaş Hatayspor karşılaşması 1-1 sona erdi.

Spor

Süper Lig'in 28. haftasında Kayserispor'u konuk eden Rizespor, mücadeleden 3-0 galip ayrıldı. Kayserispor teknik direktörü Burak Yılmaz, kırmızı kart gördü.

Spor

Kayserispor'u konuk edecek Rizespor'un hocası İlhan Palut, zor bir maç olacağını belirterek "Bu maçtan alacağımız puanlara çok ama çok ihtiyacımız...

Spor

Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında Mondihome Kayserispor, Ankaragücü karşısında 2-0 geriye düşmesine rağmen 3-2 galip geldi.

Reklam Bloğu
//