Kırıkkale Haberleri

kırıkkale haberleri ve güncel kırıkkale gelişmeleri, kırıkkale ile ilgili tüm video, kırıkkale fotoğrafları ve kırıkkale haberleri İşçi Haber sitemizde


Kırıkkale

Kırıkkale'de çeşitli suçlardan aranan 20 şüpheli yakalandı, ruhsatsız 2 tabanca ele geçirildi.

Gündem

Türk işçi hareketinin önemli isimlerinden biri olan Pevrul Kavlak, Kırıkkale'de düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. 

Kırıkkale

Kırıkkale'de bir kuyumcu kuryesinin yolunu kesen silahlı ve maskeli 3 şüpheli, havaya ateş ederek, 250 gram altın bulunan çantayı çaldı.

Genel

Kırıkkale'de iki dünür aralarındaki husumet nedeniyle tartışma yaşadı. Tartışma kavgaya dönüşünce taraflarsan biri dünürünü öldürdü.

Gündem

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, "Hızlı treni Ankara'dan Sivas'a ulaştırdık. Şimdi Kırıkkale'den Çorum'a, oradan Samsun'a ulaştırıyoruz. Sonra da Samsun, Sarp'ın...

Gündem

Kırıkkale'de korkutan kazada, iki otomobilin çarpışması sonucu yaralanan 9 kişi tedavi altına alındı.

Genel

Mesleki güvence ve kadro isteyen uzman çavuşların sorunlarını CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, TBMM Genel Kurulu'nda bütçe görüşmelerinde dile getirdi.

Genel

Kırıkkale'de FETÖ üyesi oldukları gerekçesiyle haklarında 6'şar yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan 3 hükümlü yakalandı.

İş-İlanı

Yahşihan Belediyesine en az 22 bin TL maaşla kamu işçisi alımı yapılacağı açıklandı. İlanın başvurusuna dair bilgiler haberimizde. İşte detaylar...

Yaşam

Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde bir fabrikada fuel oil tankında meydana gelen patlama sonrası çıkan yangın söndürüldü.

Gündem

Kırıkkale'nin Karakeçeli ilçesinde, mısır tarlasında uyuşturucu yetiştirildiği iddia edilen şüpheliler gözaltına alındı.

Gündem

Kırşehir-Kırıkkale yolunda, buzlanma ve sis sebebiyle 10 aracın karıştığı zincirleme kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi ise yaralandı.

Reklam Bloğu
//