Kirli Sepeti Haberleri

Kirli Sepeti haberleri ve güncel Kirli Sepeti gelişmeleri, Kirli Sepeti ile ilgili tüm video, Kirli Sepeti fotoğrafları ve Kirli Sepeti haberleri İşçi Haber sitemizde


Magazin

NOW'da yayınlanan ve final yapma kararı alan Kirli Sepeti dizisinin bu karardan geri döndüğü öne sürüldü.

Magazin

Ekranların eğlenceli dizilerinden "Kirli Sepeti"ne bomba bir transfer geliyor. MedYapım imzalı dizinin kadrosuna genç oyuncu Onur Bay katıldı.

Magazin

Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun, Serkay Tütüncü, Halil İbrahim Ceyhan, Melisa Döngel'in başrollerinde yer aldığı FOX TV ekranlarında yayınlanan...

Magazin

Fox TV'de bu sezonun en çok izlenen dizilerinden olan Kirli Sepeti'nin kadrosuna yeni bir isim dahil oldu.

Magazin

Emanet dizisiyle yıldızı parlayan ünlü oyuncu Halil İbrahim Ceyhan sosyal medyada çok konuşulan isimler arasında yerini aldı.

Magazin

Şimdilerde Kirli Sepeti dizisi ile gündeme damga vuran Halil İbrahim Ceyhan çok konuşularak gündeme damga vurmaya devam ediyor.

Magazin

Son zamanların en sevilen dizilerinden Kirli Sepeti'nin Murat'ı Halil İbrahim Ceyhan kimdir? Kaç yaşında?

Magazin

Pazar akşamlarının sevilen yapımları Yargı, Teşkilat, Kirli Sepeti arasındaki reyting yarışı hız kesmeden devam ediyor.

Magazin

Kirli Sepeti dizisinde Murat karakterine hayat veren yakışıklı oyuncu Halil İbrahim Ceyhan, dizideki performansıyla sosyal medyada çok konuşuldu.

Magazin

Emanet dizisindeki başarılı performansıyla dikkat çeken ve şimdilerde Kirli Sepeti dizisiyle ekranlara çıkan Halil İbrahim Ceyhan, popülerliğiyle şaşırtmaya devam ediyor.

Magazin

Emanet dizisiyle yıldızı parlayan ve şimdilerde Kirli Sepeti dizisinde rol alan Halil İbrahim Ceyhan, paylaşımıyla dikkat çekti.

Magazin

Kirli Sepeti'nde başarılı bir rol sergileyen Halil İbrahim Ceyhan, hayranlarının desteğiyle Türkiye'de en çok konuşulan kişiler listesine girdi.

Reklam Bloğu
//