Kocaeli Haberleri

Kocaeli haberleri ve güncel Kocaeli gelişmeleri, Kocaeli ile ilgili tüm video, Kocaeli fotoğrafları ve Kocaeli haberleri İşçi Haber sitemizde


Gündem

Yolda plastik kasaya çarpmamak için manevra yapan otomobil, bir tıra ve otomobile çarptı. Arkasından gelen tır da savulan otomobile ve...

Kocaeli

Kocaeli'de tıra çarparak alev alan otomobilde sıkışan sürücü hayatını kaybetti.

İşçi Haberleri

Emeklilikte Adalet Derneği (EMADDER) Kocaeli Temsilciliği, EYT'yi 1 günle kaçıran çalışanlar için kademeli emeklilik düzenlemesi talebiyle Kocaeli’den yetkililere seslendi.

Gündem

Ticaret Bakanlığı ekipleri, Ramazan ayı öncesinde 10 ildeki marketlerde temel gıda ve ihtiyaç ürünlerine yönelik fahiş fiyat ile etiket denetimi...

İşçi Haberleri

Emeklilikte Adalet Derneği (EMADDER) kademeli emeklilik hakkı talebiyle Kocaeli'de basın açıklaması yapacağı tarihi duyurdu.

Gündem

Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Genel Başkanı Erkan Baş, belediye başkan adayı oldu!

Kocaeli

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde sahte içki üretilmesi nedeniyle geçtiğimiz ay mühürlenen depoda yangın çıktı. Alev alev yanan depo, itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Gündem

Gebze'de zabıta ekiplerinin marketlere yaptığı denetimde, son kullanma tarihi geçmiş bazı ürünler ile ambalajı kurtlanmış süt ürünü belirledi.

Genel

Gölcük Belediyesi, depremin 1. yılında Hatay’da depremin ilk gününden itibaren hizmet verdikleri depremzedelerle kol kola anma törenine katıldı.

Gündem

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde iki grup arasında çıkan kavgada bıçakla yaralanan kişi hastaneye kaldırıldı.

Gündem

Kocaeli'nde bir otobüs şoförü rahatsızlanan yolcusunu hastaneye yetiştirerek insanlık örneği sergiledi. Otobüste bayılan genç kız hastanede tedavi altına alındı.

Gündem

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde polis bir fabrikada çalışan işçilerin rehin alındığı ihbarı üzerine harekete geçti.

Reklam Bloğu
//