Kültür ve Turizm Bakanlığı Haberleri

Kültür ve Turizm Bakanlığı haberleri ve güncel Kültür ve Turizm Bakanlığı gelişmeleri, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile ilgili tüm video, Kültür ve Turizm Bakanlığı fotoğrafları ve Kültür ve Turizm Bakanlığı haberleri İşçi Haber sitemizde


Kültür-sanat

Kültür ve Turizm Bakanlığının desteği ve Boğaziçi Kültür Sanat Vakfının organizasyonuyla, Türk sineması 77. Cannes Film Festivali'nde tanıtılıyor.

Gündem

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada mülakatsız çok sayıda temizlik görevlisi alımı yapılacağı duyuruldu.

İş-İlanı

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada boş kadrolara 1629 sözleşmeli personel alımı yapılacağı duyuruldu.

İş-İlanı

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, merkez ve taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 1500 personel alımı yapılacağını bildirdi.

İş-İlanı

Kültür ve Turizm Bakanlığı,2022  KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle, yazılı ve sözlü sınav yapılmaksızın personel alımı yapacağını...

Kültür-sanat

Genç Öncüler Gençlik, Spor ve Eğitim Derneği tarafından düzenlenen Kısa'dan Hisse Kısa Film Festivali, bu yıl 9-16 Kasım'da gerçekleştirilecek.

Kültür-sanat

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından başlatılan çalışmada, İsviçre'den Urartu dönemine ait eserler teslim alındı.

Kültür-sanat

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ankara'nın başkent oluşunun 100. yılını sosyal medya üzerinden kutladı.

Kültür-sanat

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy antik kentlerdeki kazı ve restorasyon çalışmalarını tüm yıla yayacaklarını söyledi.

İş-İlanı

Kültür ve Turizm Bakanlığı 14 ilde istihdam edilmek üzere KPSS şartı talep edilmeden 450 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek.

Kültür-sanat

İlk olarak Karabük ve Tekirdağ'da açılan bebek kütüphaneleri Türkiye geneline yayılmaya devam ediyor.

Kültür-sanat

İlki İstanbul- Beyoğlu'nda başlayan festivallerde 2 senedir büyüyerek Türkiye'nin tüm şehirlerine yayılmaya devam ediyor.

Reklam Bloğu
//