Kuraklık Haberleri

kuraklık haberleri ve güncel kuraklık gelişmeleri, kuraklık ile ilgili tüm video, kuraklık fotoğrafları ve kuraklık haberleri İşçi Haber sitemizde


Gündem

Bakan Özhaseki, "Depremin üzerinden 14 aylık bir süre geçti. Bu 14 ay boyunca bizler gece gündüz demeden çalıştık." dedi.

Genel

Fas Tarım Bakanı Muhammed Sadiki, bu yıl kuraklık sebebiyle ülkede ekilebilir tarım alanının yüzde 20'sini kaybedeceklerini söyledi.

Yaşam

Meteoroloji uzmanları, Afrika üzerinden gelen çöl sıcaklıklarının yarın ve cumartesi pik seviyelere ulaşacağını belirterek atmosferde artan sera gazları ve fosil...

Gündem

BASKİ’den yapılan açıklamaya göre Balıkesir'de şehir merkezinin 286 günlük suyu bulunuyor.

Edirne

Edirne'nin Keşan ilçesinde kuraklıkla mücadele kapsamında, bazı köylerde şebeke suyu ile tarımsal sulama yapılmasının yasaklanması yönünde karar alındı.

Genel

Türkiye'nin tüm bölgelerinde aşırı kuraklık yaşandığı görüldü. Bursa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşları su tasarrufu konusunda uyardı.

Yaşam

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Mehmet Emin Birpınar, "Hava olayları çok garipleşti" diyerek vatandaşları uyardı.

Gündem

2011 yılında itibaren kıtlık koşulları Somali'de tahminen çeyrek milyon insanı öldürdü.

Genel
Genel
Genel

- Son dönemdeki yağışlarla eski günlerine dönmeye başlayan Denizli'nin Çal ilçesindeki Kısık Kanyonu, ziyaretçilerini ağırlıyor - Çal Belediye Başkanı Fethi...

Genel

- Prof. Dr. Levent Kurnaz: - "Eskiden senede 15 gün hiç yağmur düşmeyen bir zaman varsa diyelim, bu 30 güne...

Reklam Bloğu
//