Liverpool Haberleri

Liverpool haberleri ve güncel Liverpool gelişmeleri, Liverpool ile ilgili tüm video, Liverpool fotoğrafları ve Liverpool haberleri İşçi Haber sitemizde


Spor

UEFA Avrupa Ligi’nde çeyrek final turu, bugün oynanacak maçlarla başlayacak. İşte detaylar...

Spor

FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler, UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalindeki Liverpool-Atalanta maçında düdük çalacak.

Spor

Liverpool, Manchester United ile deplasmanda 2-2 berabere kaldı ve ligin bitimine 7 hafta kala liderlik koltuğunu Arsenal'e averajla kaptırdı.

Spor

İngiltere Premier Lig'de zirvenin yeni sahibi Liverpool oldu. Manchester City ve Arsenal'in 2'şer puan kaybettiği haftada zirveye yerleşti.

Spor

Liverpool'un yedek kalecisi Caoimhin Kelleher'ın iyi bir form grafiği yakalaması, Avrupa devinin gözünü Uğurcan Çakır'a çevirmesine neden oldu.

Spor

İngiltere Premier Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren iki takım Liverpool ve Manchester City, 1-1 berabere kaldı.

Spor

UEFA Avrupa Ligi son 16 play-off turunda Galatasaray'ı eleyen Sparta Prag, dün Liverpool'a sahasında 5-1 gibi farklı bir skorla mağlup...

Spor

Liverpool, normal süresi golsüz eşitlikle sona eren İngiltere Lig Kupası finalinde Chelsea'ye 118. dakikada bulduğu golle 1-0 yenerek şampiyonluğa ulaştı.

Spor

Turnuvanın en başarılı takımı Liverpool, 10. kez şampiyonluğa ulaşmaya, Chelsea ise organizasyondaki 8 sezonluk kupa hasretini sonlandırmaya çalışacak.

Spor

İngiltere Ligi'nde şampiyonluk yarışı tüm hızıyla sürüyor. Lider Liverpool bir maç fazlası ile Manchester City'den 4, Arsenal'dan 5 puan farkla...

Spor

Avrupa'nın 5 büyük liginde; Leverkusen, İnter ve PSG liderlik koltuğunu sağlamlaştırdı. Real Madrid ve Liverpool ise arayı açmaya çalışıyor.

Spor

Galatasaray; Avrupa liglerindeki diğer liderlerden daha fazla puan topladı. Aslan; Real Madrid, İnter, PSV, Celtic, Liverpool gibi takımları geçti.

Reklam Bloğu
//