Maden ocağı Haberleri

maden ocağı haberleri ve güncel maden ocağı gelişmeleri, maden ocağı ile ilgili tüm video, maden ocağı fotoğrafları ve maden ocağı haberleri İşçi Haber sitemizde


Gündem

Sosyal medya platformu X üzerinden paylaşımda bulunan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, maden sahasında meydana gelen heyelanda, toprak...

Gündem

Bakan Bayraktar, İliç'te maden ocağında toprak altında kalan bir işçinin daha cansız bedenine ulaşıldığını bildirdi.

Zonguldak

Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde ruhsatsız işletildiği tespit edilen maden ocağı mühürlendi.

Gündem

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, heyelan afetinin yaşandığı İliç'teki altın madeni sahasında 2 yıl önce toprak kayması yaşandığını paylaştı.

Gündem

Son dakika haberine göre; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Erzincan İliç'te toprak kaymasının meydana geldiği maden ocağının çevre izin...

Genel

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, görüntülerdeki alanın siyanür içermeyen bölge olduğunu ve siyanüre bağlı herhangi bir ölüm yaşanmadığını belirtti.

Gündem

Erzincan İliç'te maden ocağında yaşanan toprak kaymasının ardından haber alınamayan 9 işçiyi arama çalışmaları devam ederken, Anagold bir iş ilanı...

Gündem

CHP heyeti, toprak kaymasının meydana geldiği Erzincan'ın İliç ilçesine bağlı Çöpler köyündeki maden ocağı bölgesinde incelemeler yaptı.

Gündem

Bakan Yerlikaya ve Bakan Bayraktar, Erzincan'da maden ocağında yaşanan toprak kaymasının ardından sürdürülen çalışmalara yönelik açıklama yaptı.

Gündem

Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde özel maden ocağında göçük meydana geldi.

Gündem

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde meydana gelen maden göçüğü faciasında 2 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralı olarak kurtarıldı.

Gündem

Manisa'nın Soma ilçesinde bir maden ocağında karbonmonoksitten zehirlenen işçilerden biri öldü, 5'i hastaneye kaldırıldı.

Reklam Bloğu
//