Manavgat Haberleri

Manavgat haberleri ve güncel Manavgat gelişmeleri, Manavgat ile ilgili tüm video, Manavgat fotoğrafları ve Manavgat haberleri İşçi Haber sitemizde


Gündem

Antalya'da bir midibüs ile otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle midibüsün devrildiği feci kazada 29 kişi yaralandı.

İşçi Haberleri

Antalya Staj ve Çıraklık Mağdurları Eğitim Dayanışma ve Kültür Derneği, Manavgat'ta mağduriyetlerine dikkat çekmek amacıyla tabutlu eylem gerçekleştirdi.

Gündem

Antalya'nın Manavgat ve Kaş ilçelerinde çıkan orman yangınına müdahale ediliyor.

Gündem

Antalya'nın Manavgat ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın sonrası bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesi sonucunda yangın kontrol altına alındı.

İşçi Haberleri

Son dakika... Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Manavgat'taki TOKİ Konut Projesi hakkında açıklamalarda bulundu.

Gündem

Türkiye'nin günlerdir konuştuğu olay hakkında ilk detaylar ortaya çıktı. Üçlü cinsel ilişki yaşadıkları kişinin penisini kesip öldürmüşlerdi.

Genel

Antalya'nın Manavgat ilçesinde kaybolduğu bildirilen 83 yaşındaki İrlandalı turistin bulunması için arama çalışması başlatıldı.

Gündem

Tedavi için sevk edildikleri Manavgat Devlet Hastanesi'nde güvenlik görevlisi Mehmet Evren'i darbettikleri için gözaltına alınan Ö.Ö. ile oğlu M.Ö, emniyetteki...

Genel
Genel
Genel
Spor
Reklam Bloğu
//