Manchester City Haberleri

Manchester City haberleri ve güncel Manchester City gelişmeleri, Manchester City ile ilgili tüm video, Manchester City fotoğrafları ve Manchester City haberleri İşçi Haber sitemizde


Spor

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final rövanşında Bayern Münih-Arsenal ve Manchester City-Real Madrid maçları oynandı.

Spor

Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanşında karşı karşıya gelen Manchester City ve Real Madrid'in teknik adamları maç sonunda açıklamalarda bulundu.

Spor

Manchester City'nin yıldız ismi Rodri, Real Madrid'e penaltılarla elendikleri maçtan sonra açıklamalarda bulundu.

Spor

Manchester City-Real Madrid maçı öncesi Arda Güler'in de aralarında yer aldığı Real Madridli futbolcuların videosu sosyal medyada viral oldu.

Spor

Milli futbolcu, Real Madrid'in çarşamba günü yapacağı Manchester City maçının kadrosunda yer aldı. İşte detaylar...

Spor

Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçlarında Arsenal-Bayern Münih ve Real Madrid-Manchester City müsabakaları sonuçlandı. İşte detaylar...

Spor

Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid, Manchester City ile karşılaşacak. Real Madrid idmanında ise Ancelotti, antrenmanı durdurup Arda ve Modric ile konuştu.

Spor

İngiltere Premier Lig'de zirvenin yeni sahibi Liverpool oldu. Manchester City ve Arsenal'in 2'şer puan kaybettiği haftada zirveye yerleşti.

Spor

İngiltere Premier Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren iki takım Liverpool ve Manchester City, 1-1 berabere kaldı.

Spor

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda rakiplerini eleyen Manchester City ve Real Madrid, çeyrek finale çıktı.

Spor

Premier Lig'in 27. haftasında Man. City, sahasında Man. United'i ağırladı. Mücadeleyi 3-1 kazanan Man. City, zirve takibini sürdürdü.

Spor

Manchester City'nin teknik direktörü Guardiola, yarın Man. United ile karşılacakları maç öncesinde açıklamalarda bulundu.

Reklam Bloğu
//