Memuriyet Haberleri

memuriyet haberleri ve güncel memuriyet gelişmeleri, memuriyet ile ilgili tüm video, memuriyet fotoğrafları ve memuriyet haberleri İşçi Haber sitemizde


İşçi Haberleri

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) bünyesinde sözleşmeli olarak istihdam edilen erlere memuriyet kadrosu verilecek mi?

İşçi Haberleri

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından sözleşmeli olarak istihdam ettirilen erlere memuriyet hakkı verilecek mi?

İşçi Haberleri

Vatan partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK)'da sözleşmeli er olarak istihdam ettirilen askerlerin memuriyet kadrosuna geçmeleri için...

İşçi Haberleri

Devlete bağlı kamu kurum ve kuruluşlarında üniversite muzunu olmalarına rağmen işçi olarak istihdam ettirilen işçiler memuriyet kadrosuz için bir kez...

İşçi Haberleri

Türk Silahlı Kuvvetlerine bağlı olarak çalışan sözleşmeli erler kanunda yer alan 6191 sayılı kanuna göre memuriyet kadrosuna geçebilecek mi?

İşçi Haberleri

Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde sözleşmeli olarak çalışan ve belli bir kıdeme ulaşmış erler 6191 sayılı kanuna tabi olacak mı?

İşçi Haberleri

Devlet kurumlarında çalışan ve şu an işçi statüsünde olan diplomalı mezunlar, torba yasada yer alacaklar mı?

İşçi Haberleri

Türk Silahlı Kuvvetleri'ne bağlı olarak çalışan ve yedi yılını doldurmuş sözleşmeli erlere, kamuda ne zaman istihdam verilecek?

İşçi Haberleri

Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde çalışan ve askerlik hayatında 7. yılını dolduran sözleşmeli erler, 6191 sayılı kanuna göre memuriyet hakkı bulunmaktadır.

Memur Haberleri

7 yıl görev süresini tamamlamalarının ardından memuriyete geçiş hakkı isteyen sözleşmeli er ve erbaşlar başvuruların sonuçlanmasını istiyor.

Genel

Sözleşmeli erbaşlar ve erler 7 yıl görev süresini tamamlamalarının ardından memuriyete geçiş hakkı başvurularının dikkate alınmasını bekliyor.

İşçi Haberleri

Resmi Gazete'de yayınlanan yönetmelikle memuriyet haklarına kavuşan sözleşmeli erler uzun süredir başvuruların tamamlanmasını bekliyor.

Reklam Bloğu
//