Milli eğitim bakanı Haberleri

milli eğitim bakanı haberleri ve güncel milli eğitim bakanı gelişmeleri, milli eğitim bakanı ile ilgili tüm video, milli eğitim bakanı fotoğrafları ve milli eğitim bakanı haberleri İşçi Haber sitemizde


EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanı Tekin, Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nın ardından yaptığı açıklamada Öğretmenlik Meslek Kanunu ile ilgili soruları yanıtladı.

Gündem

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, çocukların pedagojik gelişimlerine zarar veren sosyal medya uygulamalarıyla ilgili tedbirler almayı planladıklarını söyledi.

EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, müfredat değişikliğine ilişkin açıklamalarda bulundu. Tekin, eğitim-öğretim sürelerinde yapılacak değişiklikler hakkında detay verdi.

Gündem

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Yeni müfredatın 2024-2025 eğitim ve öğretim yılında 1'inci, 5'inci ve 9'uncu sınıflarda uygulanacağını açıkladı.

Genel

6 Şubat depremlerinde hayatını kaybedenleri anmak amacıyla ülke genelindeki tüm okullarda bayrak töreni öncesinde 1 dakikalık saygı duruşuna geçildi.

EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla görevi başında ve emekli olan öğretmenlere yönelik mektup kaleme aldı.

Memur Haberleri

Muhalefetin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde öğretmenlere ikramiye verilmesi yönündeki talebi üzerine Bakan Tekin açıklama yaptı.

Gündem

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 8'inci sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınavın tarihini açıkladı.

EĞİTİM

Maddi ve psikolojik olarak zor şartlarda çalışan ücretli öğretmenler, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e çağrıda bulunuyor.

Gündem

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den ara tatiller ile ilgi önemli açıklamalarda bulundu. Ne dedi, hangi açıklamalarda bulundu.

EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, KKTC'ye eğitim ve öğretim alanında destek verileceğini açıkladı.

Gündem

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, KKTC'ye eğitim alanında destek verileceğini belirtti.

Reklam Bloğu
//