Molde Haberleri

Molde haberleri ve güncel Molde gelişmeleri, Molde ile ilgili tüm video, Molde fotoğrafları ve Molde haberleri İşçi Haber sitemizde


Spor

Beşiktaş ve Galatasaray'ın kadrosuna katmak için resmi girişimlerde bulunduğu Sergio Ramos, Galatasaray'a imza atmak için İstanbul'a uçuyor.

Spor

Dün akşam oynanan Galatasaray-Molde karşılaşmasının ardından ülke puanları revize oldu. Türkiye 1 sıra daha yükselerek İskoçya'yı geride bırakmayı bildi.

Gündem

Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde Molde'yi elemesine rağmen, Okan Buruk'un oyun sistemi maçın ardından eleştirilmeye başlandı.

Spor

Temsilcimiz Galatasaray dün akşam oynanan maçta Molde'yi mağlup ederek UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarına katılmaya hak kazandı.

Spor

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanşında konuk ettiği Norveç temsilcisi Molde'yi 2-1 yendi. Bu sonuçla temsilcimiz Şampiyonlar Ligi gruplarına...

Spor

Galatasaray Sergio Ramos'u kadrosuna katabilmek için yarın oynanacak olan Şampiyonlar Ligi Play-off rövanş mücadelesinin bitmesini bekliyor.

Gündem

Galatasaray'ın Molde ile karşılaştığı Şampiyonlar Ligi Play Off turunda teknik direktör Okan Buruk transfere dair açıklamalarda bulundu.

Spor

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında konuk olduğu Norveç temsilcisi Molde'yi son dakikalarda bulduğu golle 3-2 yenerek önemli...

Reklam Bloğu
//