Montella Haberleri

Montella haberleri ve güncel Montella gelişmeleri, Montella ile ilgili tüm video, Montella fotoğrafları ve Montella haberleri İşçi Haber sitemizde


Spor

A Milli Takım Teknik Direktörü Montella, Hakan Çalhanoğlu ve Kenan Yıldız hakkında övgü dolu açıklamalar yaptı ve destek istedi.

Spor

Milli Takım Teknik Direktörü Montella, Avusturya maçı öncesi konuştu. Arda Güler ve Kenan Yıldız hakkında da açıklamalarda bulundu.

Spor

Vincenzo Montella gündeme dair açıklamalarda bulundu. Arda Güler'in Real Madrid'de daha fazla şans bulması gerektiğini belirtti.

Spor

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Macaristan maçı öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Spor

Montella, Avusturya ve Macaristan ile oynanacak olan özel maçlar öncesi aday kadrosunu belirledi ve Cenk Tosun'u neden kadroya almadığını açıkladı.

Spor

Arda güler, milli takım kampında teknik direktör Montella'yı mest etti. İtalyan teknik adam Arda Güler'e bir pozisyonda "İşte böyle evlat"...

Spor

A Milli Takım Teknik Direktörü Montella ve TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, imzalanan sponsorluk anlaşmasında açıklamalarda bulundu.

Spor

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, VavaCars Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Şota Arveladze ile Riva'da bir araya geldi.

Spor

Beşiktaş'ta bu sezon oldukça dikkat çeken genç yıldız Semih, Montella tarafından da takdir edildi. Semih, mart ayında yapılacak olan hazırlık...

Spor

Hazırlık maçında deplasmanda Almanya'yı 3-2 mağlup eden Türkiye, İtalyan teknik adam Vincenzo Montella yönetiminde oynadığı 3. maçtan da galibiyetle ayrıldı.

Spor

Jorge Jesus'un Fenerbahçe'den ayrılması sonrasında Sarı Kanarya'da teknik direktörlük koltuğu için farklı isimler öne sürülürken flaş bir iddiayla anlaşmanın yapıldığı...

Spor

Konyaspor, gelecek sezona başarılı bir takım oluşturabilmek adına kadrosuna yeni isim dahil edecek.

Reklam Bloğu
//