MOTOGP Haberleri

MOTOGP haberleri ve güncel MOTOGP gelişmeleri, MOTOGP ile ilgili tüm video, MOTOGP fotoğrafları ve MOTOGP haberleri İşçi Haber sitemizde


Spor

MotoGP Dünya Şampiyonası'nda 2024 sezonunun ikinci etabı Portekiz Grand Prix'sini, Prima Pramac pilotu Jorge Martin önde bitirerek liderliğine yükseldi.

Spor

Dünyanın en çok takip edilen motor sporları organizasyonlarından MotoGP'de 2024 sezonu, 10 Mart Pazar günü Katar Grand Prix'si ile başlayacak.

Spor

Motosiklet yarışlarının en önemli organizasyonu MotoGP'de şampiyon pilot, İspanya'nın ev sahipliği yapacağı sezonun 20. ve son yarışı Valencia Grand Prix'siyle...

Spor

MotoGP Dünya Şampiyonası'nın 16. ayağı Avustralya Grand Prix'sinde, Prima Paramac takımından Fransız Johann Zarco birinci oldu.

Spor

MotoGP Dünya Şampiyonası'nın 15. ayağı Endonezya Grand Prix'sindeki sprint yarışını, Prima Paramac takımının İspanyol motosikletçisi Jorge Martin kazandı.

Spor

MotoGP Dünya Şampiyonası'nda 2023 sezonunun ilk etabı Portekiz Grand Prix'sini, Ducati Lenovo takımının İtalyan pilotu Francesco Bagnaia ilk sırada bitirdi.

Reklam Bloğu
//