Mourinho Haberleri

Mourinho haberleri ve güncel Mourinho gelişmeleri, Mourinho ile ilgili tüm video, Mourinho fotoğrafları ve Mourinho haberleri İşçi Haber sitemizde


Spor

Bir süredir Fenerbahçe'nin gündeminde olduğu öne sürülen İtalyan teknik adam Antonio Conte'den iddialara yanıt geldi.

Spor

Fenerbahçe'de ayrılık planları yapan bazı futbolcuların Mourinho adının gündeme gelmesinin ardından yeni sezonu bekleme kararı aldıkları öğrenildi.

Spor

Fenerbahçe'de yeniden aday olan Aziz Yıldırım'ın Mourinho hamlesi üzerine Ali Koç'tan da Zinedine Zidane cevabı geliyor.

Spor

Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım, Kadıköy Whyndam Hotel'de basın mensuplarıyla bir araya geldi ve önemli açıklamalarda bulundu.

Spor

Fenerbahçe'de Haziran ayında yapılacak olan genel kurula Ali Koç, Jose Mourinho ve Romelu Lukaku ile gelmek istiyor.

Spor

Fenerbahçe'de 20 sene başkanlık yapan ve Haziran ayında yapılacak olan seçimde aday olduğunu açıklayan Aziz Yıldırım, Mourinho ile anlaştı.

Spor

Türk Hava Yolları, (THY) dünyaca ünlü Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile UEFA Şampiyonlar Ligi 2024 finali için çektiği reklam...

Spor

Fenerbahçe'de göreve devam etmeyi düşünen Ali Koç, büyük bir teknik adam getirme konusunda kararlı. İşte o büyük teknik adam...

Spor

Sivasspor'da Teknik Direktör Bülent Uygun, Süper Lig'in 32. haftasında Trabzonspor'u deplasmanda 1-0 mağlup ettikleri karşılaşmayı değerlendirdi.

Reklam Bloğu
//