Muslera Haberleri

muslera haberleri ve güncel muslera gelişmeleri, muslera ile ilgili tüm video, muslera fotoğrafları ve muslera haberleri İşçi Haber sitemizde


Spor

Galatasaray'ın 37 yaşındaki Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera, milli takım kariyerini noktaladı. İşte detaylar...

Spor

Galatasaray formasıyla 500 maça çıkan Fernando Muslera, sarı-kırmızılı takımda birlikte oynadığı futbolculardan kurulu en iyi 11'ini açıkladı.

Spor

Galatasaray tarihine ve Türk futboluna damga vuran başarılı file bekçisi Muslera, Galatasaray formasıyla 500. maçına çıkmaya hazırlanıyor.

Spor

Dursun Özbek'in iç transferde Fernando Muslera ile 1+1 yıllığına el sıkıştığı öne sürüldü. Tecrübeli kalecinin kazanacağı yıllık ücret belli oldu.

Spor

Galatasaray, 13 yıldır formasını giyen deneyimli eldiven Muslera'nın sezon sonu bitecek sözleşmesini uzatmak istiyor.

Spor

Emre Belözoğlu, Muslera ve Arda Turan gibi isimlerin de geçtiği davada 252 yıla kadar hapsi istenen banka müdürü Seçil Erzan’ın...

Spor

Trendyol Süper Lig'de lider Galatasaray, bu akşam sahasında Çaykur Rizespor'u konuk edecek. Mücadele saat 20.00'de başlayacak.

Spor

Galatasaray yönetimi, başarılı file bekçisi Muslera'nın sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini uzatmak için kolları sıvadı.

Spor

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında 3 Mart Pazar günü yapılacak Beşiktaş-Galatasaray derbisinde gözler, iki takımın kalecilerinde olacak.

Spor

Galatasaray'ın bayrak isimlerinden birisi olan Muslera'nın sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Sarı kırmızılı ekip ise Muslera ile sözleşme yenilemek istiyor.

Spor

Muslera, yaşı ilerlemesine rağmen kariyer sezonunu yaşıyor. Tecrübeli file bekçisi, Süper Lig'e damga vurmaya devam ediyor.

Spor

Galatasaray'ın yeni sol beki Angelino, sarı-kırmızılı takıma gelmeyi çok istediğini, kulüplerin anlaşması için beklediğini söyledi.

Reklam Bloğu
//