Orta Doğu Haberleri

Orta Doğu haberleri ve güncel Orta Doğu gelişmeleri, Orta Doğu ile ilgili tüm video, Orta Doğu fotoğrafları ve Orta Doğu haberleri İşçi Haber sitemizde


Ekonomi

Orta Doğu'da sınırlı da olsa düşen tansiyon, altına olan talebi zayıflatırken altın fiyatları düşüşe geçti.

Dünya

ABD Merkez Bankası, inatçı enflasyonun ve parasal sıkılaşmanın finansal istikrara ilişkin en büyük risk olarak görüldüğünü belirtildi.

Ekonomi

Altın fiyatları rekor seviyelerde artış gösteriyor. Yatırımcılar için güvenli görülen altın, Orta Doğu'da yaşanan son dakika gelişmelerinden etkilendi.

Ekonomi

Dolar/TL, yükseliş eğiliminde hareket ederek, bugün bankalararası piyasanın açılışında 32,5920 seviyesinden işlem görüyor.

Dünya

İsrailli aşırı sağcı bakan, İran ile yaşanan gerilim hakkında konuştu. Bakan Smotrich, korkunç ifadelerde bulunarak İran'a orantısız saldırı yapılması gerektiğini...

Dünya

İran'a büyük yaptırımlar uygulayan İsrail dostu Almanya, Netanyahu'ya çağrıda bulundu. Almanya Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock, İsrail'e "ihtiyatlı ve sorumlu" davranma...

Dünya

Avrupa'da doğal gaz fiyatları, Orta Doğu'da artan gerilimin etkisiyle gün içinde yüzde 7,5 yükseldi.

Dünya

Kremlin Sözcüsü Peskov, Orta Doğu ülkelerine itidalli olmaları konusunda çağrıda bulundu. Pesko, "Gerginliğin artması kimsenin yararına değil" dedi.

Dünya

İngiltere Savunma Bakanı Grant Shapps, Kraliyet Hava Kuvvetlerine (RAF) ait ilave jetler ile yakıt ikmal tankerlerini Orta Doğu'ya konuşlandırdıklarını duyurdu.

Dünya

Orta Doğu'da tavan yapan gerilim İtalyanları da endişeye düşürdü. İtalyan hükümetinden açıklama geldi. İşte detaylar...

Dünya

ABD Başkanı Joe Biden, Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi ile Orta Doğu'daki gelişmeleri yakından takip etmek amacıyla tatilini yarıda keserek...

Dünya

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Tel Aviv'e gerçekleştireceği ziyarette İsrailli yetkililere "Gazze'nin güneyindeki Refah kentine saldırının hata olacağını" anlatacağını söyledi.

Reklam Bloğu
//