POLİTİKA Haberleri

POLİTİKA haberleri ve güncel POLİTİKA gelişmeleri, POLİTİKA ile ilgili tüm video, POLİTİKA fotoğrafları ve POLİTİKA haberleri İşçi Haber sitemizde


Dünya

ABD Merkez Bankası, inatçı enflasyonun ve parasal sıkılaşmanın finansal istikrara ilişkin en büyük risk olarak görüldüğünü belirtildi.

Ekonomi

Fitch Ratings'in Kıdemli Direktörü ve Türkiye Analisti Erich Arispe Morales, "Türkiye'deki otoritelerin ilk hedefi enflasyonu düşürmek." dedi.

Politika

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Bulgaristan Savunma Bakanı Todor Tagarev ile görüşme gerçekleştirdi.

Politika

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Meclis'te gazetecilerle bir araya geldi. Özel, yerel seçim kampanyalarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Politika

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Grup Toplantısı'nda konuştu. Bahçeli, CHP Genel Başkanı Özel'e göndermede bulundu.

Gündem

Ortak Paylaşım Forumu'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, önemli açıklamalarda bulundu.

Ekonomi

TCMB Başkanı Erkan, atılan politika adımlarının etkilerini değerlendirdi ve birtakım açıklamalarda bulundu.

Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kazakistan'da Türk Devletleri Teşkilatı Devlet Başkanları Konseyi 10'uncu Zirvesi kapsamındaki temaslarının ardından İstanbul'a geldi.

Ekonomi

Avrupa Parlamentosu (AP), Avrupa Birliği (AB) üyesi ülkelerin politikalarını değiştirmek için ekonomik baskı yapan yabancı ülkelere ticari misillemede bulunulmasını sağlayacak...

Dünya

Rus askerleri tarafından Ukrayna'nın Çernihiv kentine füze atıldı. Saldırıda 7 kişi hayatını kaybederken, 117 kişi ise yaralandı.

Siyaset

Cem Uzan politikayı bıraktığını ilan etti. Uzan'ın kararını açıklarken Cumhurbaşkanı Erdoğan ve partisi AK Parti hakkında kullandığı ifadelerse şaşkınlığa neden...

Genel
Reklam Bloğu
//