Sel Haberleri

sel haberleri ve güncel sel gelişmeleri, sel ile ilgili tüm video, sel fotoğrafları ve sel haberleri İşçi Haber sitemizde


Gündem

Kastamonu'nun Karadeniz sahilindeki ilçelerinde gece saatlerinde denizin taşması nedeniyle vatandaşlar korku dolu anlar yaşadı. Pek çok ev ve iş yerini...

Gündem

Meteoroloji uzmanlarının araştırmalarına göre hafta sonu sel ve fırtına alarmı verildi. Feribot ve BUDO seferleri iptal edildi.

Gündem

Balıkesir'in Edremit ilçesindeki çayın şiddetli yağış sonucu debisinin yükselmesi, bir köprünün kısmen çökmesine neden oldu.

Gündem

Aydın'ın Söke ilçesinde sağanak nedeniyle oluşan sele kapılan 2 kişi öldü, kaybolduğu bildirilen 2 kişi için arama çalışması başlatıldı.

Yaşam

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yayımladığı verilere göre, Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar yaşanabilir.

Genel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) 18 Ekim hava tahmin raporunu yayınladı.

Dünya

Hindistan'ın Sikkim eyaletinde meydana gelen selde ilk belirlemelere göre 23'ü asker 30 kişi kayboldu.

Yaşam

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre, yağış nedeniyle ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa...

Gündem

Sabah saatlerinde başlayan yağış sonrasında İstanbul'u sel bastı.

İstanbul

İstanbul Valisi Davut Gül, Bahçelievler'deki patlamada evde yaşayan kişilerden birinin vefat ettiğini, 1'i ağır olmak üzere 4 yaralı bulunduğunu duyurdu.

Dünya

Libya'nın doğusundaki Temsilciler Meclisinin atadığı hükümetin Sağlık Bakanlığı, arama kurtarma ekiplerinin sel felaketinden 96 saat sonra iki kişiyi kurtardığını duyurdu.

Dünya

Libya'nın doğusundaki Derne şehrinde sel sebebiyle hayatını kaybedenlerin sayısı her geçen gün artıyor.

Reklam Bloğu
//