Selahattin Baki Haberleri

Selahattin Baki haberleri ve güncel Selahattin Baki gelişmeleri, Selahattin Baki ile ilgili tüm video, Selahattin Baki fotoğrafları ve Selahattin Baki haberleri İşçi Haber sitemizde


Spor

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, Galatasaraylı Yönetici Erden Timur hakkında sert açıklamalarda bulundu.

Spor

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray'ın şikayeti üzerine ifadeye çağrılan Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki'ye destek amacıyla adliyeye gitti.

Spor

Fenerbahçe'nin Pendikspor ile oynadığı maçın ardından Selahattin Baki, açıklamalarda bulundu. Baki, Pendikspor'u ve hakemi eleştirdi.

Spor

Fenerbahçe'de futbol şubesinden sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, Hatayspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Galatasaray'ı topa tuttu.

Spor

TFF Hukuk Müşavirliği, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe ve Fenerbahçe Yöneticisi Selahattin Baki'yi PFDK'ya sevk etti.

Spor

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, resmi siteden Icardi'ye verilen ceza hakkında bir açıklama metni yayınladı.

Reklam Bloğu
//