Şifa Hastanesi Haberleri

Şifa Hastanesi haberleri ve güncel Şifa Hastanesi gelişmeleri, Şifa Hastanesi ile ilgili tüm video, Şifa Hastanesi fotoğrafları ve Şifa Hastanesi haberleri İşçi Haber sitemizde


Dünya

Gazze'de aylardır süren katliamlarda birçok kişi yaralandı ve vefat etti. Son yaşanan olaylarda İsrail Şifa Hastanesine saldırıda bulunmuştu. İsrail'in geri...

Dünya

DSÖ Sözcüsü Margaret Harris, sağlık sisteminin güçlükle hizmet verdiği Gazze'de görülen salgın hastalıklarda artış yaşanmaya devam ettiğini bildirdi.

Dünya

İsrail Meclisinde, Ortak Liste Partisi Milletvekili Ofer Cassif, ordunun Gazze Şeridi'ndeki Şifa Hastanesi'ne yönelik saldırısını "savaş suçu" olarak nitelendirmesi nedeniyle...

Dünya

İsrail ordusu iki hafta önce baskın düzenlediği Gazze Şeridi'nin en büyük sağlık kompleksi Şifa Hastanesi ve çevresinden arkasında onlarca ölü...

Dünya

İsrail ordusu, Gazze Şeridi'ndeki Şifa Hastanesi'ne düzenlediği baskında şu ana kadar yaklaşık 200 Filistinlinin öldürüldüğünü açıkladı.

Dünya

İsrail güçleri, Şifa Hastanesi çevresinde bulunan binaları hedef aldı, hastanedeki bazı yaralı ve sağlık çalışanlarını ise alıkoydu.

Dünya

İsrail ordusu Gazze Şeridi'nin kuzeyinde yaklaşık 30 bin yerinden edilmiş Filistinlinin sığındığı Şifa Hastanesi'nin boşaltılmasını istedi.

Dünya

Siyonist işgal, Gazze'deki sağlık sektörünün yok edilmesini meşrulaştırmak için silah ve teçhizat bulunduğunu iddia etti.

Dünya

Abluka altındaki Gazze Şeridi'nde gözlerin çevrildiği Şifa Hastanesi'ndeki durum giderek zorlaşıyor.

Gündem

Gazze’de insanlık dışı saldırılarına devam eden İsrail güçleri, Şifa Hastanesinin ameliyathane bölümünü vurdu. Acı gelişmeyi Gazze'deki hükümet duyurdu.

Dünya

Gazze’de İsrail'in evlerini boşaltmalarını istediği yüz binlerce Filistinli Şifa Hastanesi’ne sığınıyor.

Reklam Bloğu
//