Sivasspor Haberleri

sivasspor haberleri ve güncel sivasspor gelişmeleri, sivasspor ile ilgili tüm video, sivasspor fotoğrafları ve sivasspor haberleri İşçi Haber sitemizde


Spor

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, 6-1 galip gelinen Sivasspor maçının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Spor

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, 6-1'lik Galatasaray mağlubiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

Spor

Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında lider Galatasaray, sahasında ligin güçlü ekiplerinden Sivasspor'u konuk edecek.

Spor

Trendyol Süper Lig'de yoluna lider olarak devam eden Galatasaray'a Sivasspor maçı öncesi kötü haber geldi.

Spor

Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında sahasında Sivasspor'u konuk edecek olan lider Galatasaray'da 7 futbolcu sarı kart sınırında bulunuyor.

Spor

Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında sahasında Sivasspor'u ağırlayan Galatasaray, rakibini 6-1 mağlup ederek şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.

Spor

Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Galatasaray'a konuk olacak Sivasspor'da golcü isim Rey Manaj'ın sakatlık durumu belli oldu.

Spor

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray'a konuk olacak Sivasspor'da teknik direktör Bülent Uygun, Rey Manaj hakkında çıkan transfer dedikodularına cevap verdi.

Spor

Trendyol Süper Lig ekiplerinden EMS Yapı Sivasspor'un forveti Rey Manaj, kırmızı-beyazlı formayla bir sezonda en fazla gol atan oyuncu olarak...

Spor

EMS Yapı Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Trendyol Süper Lig'de kalan maçları kazanarak Avrupa kupalarına katılmayı hedeflediklerini söyledi.

Spor

Sezona 4 kupa hedefiyle giriş yapan Fenerbahçe, 3 tanesini kaybetti. Alabileceği tek kupa olarak kalan Süper Lig'de de ağır yara...

Spor

Fenerbahçe kalecisi Dominik Livakovic, Sivasspor maçında sebebiyet verdiği penaltı pozisyonu hakkında açıklamalarda bulundu.

Reklam Bloğu
//