Somali Haberleri

somali haberleri ve güncel somali gelişmeleri, somali ile ilgili tüm video, somali fotoğrafları ve somali haberleri İşçi Haber sitemizde


Gündem

Türkiye ve Somali arasında, petrol ve doğal gaz alanında işbirliğini geliştirmek üzere bütün dengeleri değiştirebilecek hükümetlerarası anlaşma ve mutabakat zaptı...

Dünya

Somali Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmud, Türkiye ile Somali arasında imzalanan Savunma ve Ekonomik İşbirliği Çerçeve Anlaşması'nın detaylarını açıkladı.

Dünya

Somali kabinesi, Türkiye ile savunma iş birliği alanında imzalanan anlaşmayı onayladığını açıkladı.

Dünya

Afrika Birliği Yürütme Konseyi'nin Somali'nin BMGK'de 2025-2026 dönemi için geçici üyeliğini onayladığı açıklandı.

Genel

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Somali Savunma Bakanı Abdulkadir Muhammed Nur ile Savunma ve Ekonomik İşbirliği Çerçeve Anlaşması imzaladı.

Gündem

İstanbul Fatih'te motosikletli kurye Yunus Emre Göçer’e çarparak ölümüne neden olduğu iddiasıyla hakkında yakalama kararı çıkarılan ve 6 yıla kadar...

Politika

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Somali Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmud ile bir araya geldi. Dolmabahçe Ofisi'ndeki görüşme basına kapalı gerçekleşti.

Dünya

Somali'de kamu kurumlarındaki yolsuzluklara ilişkin soruşturmada hazineden 21 milyon doların kaybolduğunun anlaşıldığı bildirildi.

Gündem

Somali'de Türk askeri üssünün yakınındaki bir askeri eğitim kampına düzenlenen intihar saldırısında 5 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı.

Dünya

Terör örgütü Eş-Şebab'a yönelik hava saldırısında 2 örgüt üyesi etkisiz hale getirildi.

Genel

- Hayatını kaybedenlerin, Afrika Birliği Somali Geçiş Misyonuna bağlı Burundili askerler olduğu bilgisi paylaşıldı

Genel
Reklam Bloğu
//