SON DAKİKA Haberleri

SON DAKİKA haberleri ve güncel SON DAKİKA gelişmeleri, SON DAKİKA ile ilgili tüm video, SON DAKİKA fotoğrafları ve SON DAKİKA haberleri İşçi Haber sitemizde


EĞİTİM

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) 2023-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Sınavı sonuçları "www.osym.gov.tr" adresinden açıklandı.

İş-İlanı

Bahşılı Belediye Başkanlığına yüksek maaşla güvenlik görevlisi alımı yapılacağı ve başvuruların başladığı bildirildi.

Spor

Büyük umutlarla ve yüksek bonservis ücretiyle Real Madrid'e gönderilen Arda Güler'in sakatlıktan ne zaman döneceğini yönetim açıkladı.

İş-İlanı

Son Dakika haberine göre Polis Akademisi 2 bin 500 öğrenci alımı ilanı Resmi Gazete'de yayınlandı. İşte Haberin detayları.

Spor

Transfer sezonunu Galatasaray ve Fenerbahçe'ye göre durgun geçiren Beşiktaş'ta sıcak dakikalar yaşanıyor. İşte ayrıntılar..

Gündem

Tuzla tersaneler bölgesinde bir geminin atık deposunda gaz sıkışması sonucu patlama meydana geldi. Olayda 1 işçi hayatını kaybederken, 1 işçi...

Gündem

Akdeniz’de Antalya’nın Gazipaşa ilçesine 99 kilometre mesafede 4,5 büyüklüğünde deprem oldu.

Gündem

Diyarbakır'ın Hani ilçesinde 4.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Gündem

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde bir fabrikada çıkan yangında, alevler fabrikayı sardı. Çıkan dumanlar kentin birçok yerinden görüldü.

Gündem

Son dakika haberi... Sigara grubunda tütüne 10 TL zam geldi.

Ekonomi

Dolar 27,43 Türk Lirasını görerek bir rekor daha kırdı.

İşçi Haberleri

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, belediye ve belediyelere bağlı şirketlerinde çalışan işçilerin Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Çerçeve Protokolü kapsamına alınmasını...

Reklam Bloğu
//