Soruşturma Haberleri

soruşturma haberleri ve güncel soruşturma gelişmeleri, soruşturma ile ilgili tüm video, soruşturma fotoğrafları ve soruşturma haberleri İşçi Haber sitemizde


Gündem

İstanbul Küçükçekmece'de İBB’nin açtığı çukura düşen 5 yaşındaki Edanur’un ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.

Dünya

Avrupa Birliği, Meta hakkında, platformlarında yanıltıcı reklam ve dezenformasyonla mücadele gibi alanlarda Birlik kurallarına uyulmadığı gerekçesiyle soruşturma başlattı.

Gündem

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş cinayetine ilişkin soruşturma bir yıl 4 ay sonra tamamlandı.

Gündem

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, DEM Partililere yönelik soruşturmaya dair bir konuşma yaptı.

Gündem

CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği iddia edilen para sayma görüntülerine yönelik soruşturma çerçevesinde 11 kişi daha şüpheli sıfatıyla ifadeye çağırıldı.

Gündem

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, yerel seçimler hakkında sosyal medyada provokatif ve manipülasyon içeren paylaşımlar yapan hesaplarla ilgili resen soruşturma başlattı.

Gündem

Şüpheli Turgay Özcan ifadesinde, partiye yapılan bağışlara karşılık olarak makbuz veya herhangi bir belge vermemenin suç olduğunu bilmediğini söyledi.

Gündem

CHP'li Fatih Keleş'in para sayma görüntülerine ilişkin başlatılan soruşturmada Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Onur Öksel, ifade verdi. Savcılıkta ifade veren...

Gündem

Rekabet Kurulu, üye işletmelerin faaliyetlerini zorlaştırdığı sebebiyle Yemek Sepeti'ne soruşturma açılmasına karar verdi.

Gündem

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçıyla ilgili yaptığı açıklamada konuşmasının yanlış anlaşıldığını belirtti.

Dünya

Eski Büyükelçi Hadad, " Sivillere karşı işlenen bu acımasız suçların hesabını istiyoruz." diyerek, UCM'ye yaptıkları şikayetin kapsamı, deliller, şüpheliler ve...

Gündem

CHP İstanbul İl Başkanlığında çekildiği iddia edilen para sayma görüntülerine ilişkin yürütülen soruşturmada, Ali Rıza Braka "şüpheli" sıfatıyla ifade verdi.

Reklam Bloğu
//